2017-01-23 20:58


Tora Vasilescu, ghinion în trafic

 |  16:04
Tora Vasilescu, ghinion în trafic

A devenit celebră datorită rolurilor care scot la iveală iscusinţa cu care actriţa îşi însufleţeşte personajele dramatice şi pofta de a juca secvenţele comice. Conform spuselor ei, Tora Vasilescu îşi iubeşte foarte mult meseria. În prezent, aceasta nu mai este implicată în nici un proiect tv.

Mai este foarte puţin şi anul 2011 se va încheia. Astfel că, actriţa pune în balanţă momentele plăcute şi cele neplăcute, sperând că anul care vine va fi unul mai bun. Tora povesteşte unul dintre cele mai neplăcute episoade de anul acesta. În urma cu ceva timp, când mergea cu propria ei maşină la filmări, Tora Vasilescu a avut parte de o surpriză neplăcutăîn trafic. Într-un moment de neatenţie, actriţa s-a apropiat mai mult decât era cazul de o maşină aflată în intersecţie, fără însă a o atinge, moment care a declanşat nebunia. „Mă aflam în trafic şi la un moment dat, am auzit un individ strigând după mine că i-am zgâriat maşina. Nu ştiam când şi cum s-a întâmplat, pentru că, de fapt, treaba nu stătea aşa cum spunea el. Tipul era foarte virulent. Nu am ajuns la nici o înţelegere cu el şi a zis că se duce să facă plângere la poliţie. Într-adevar, maşina avea o mică zgârietură, dar abia se vedea. După o perioadă, m-am trezit că sunt chemată la secţie. Evident că la poliţie nu m-a băgat nimeni în seamă, aceasta fiind o altă problemă la noi. Când am ajuns acolo, mi-au reproşat că nu am mers la secţie atunci când am fost chemată. Le-am explicat că citaţia aceea a ajuns la o adresă la care nu mai locuiam şi nu am ştiut. Nimeni nu înţelegea nimic. Le-am explicat că nu fusesem vinovată şi că totul se întâmpla pe nedrept“, îşi aminteşte actriţa.

A circulat pe bază de adeverinţă

„Cu puţin înainte de Sărbătorile de Paşte, mi-am recuperat permisul. Sunt foarte fericită că am scăpat de această problemă. Mai bine o lăsam baltă şi nu mă mai implicam în nici un proces, însă aşa a fost să fie“, încheie actriţa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-05

TAGURI: Tora Vasilescu, permis de conducere, celebra, roluriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image