2016-10-23 17:37

MONDEN


Toto Cutugno va concerta la Bucureşti

 |  13:53
Toto Cutugno va concerta la Bucureşti

Artistul italian Toto Cutugno revine la Bucureşti pe 29 februarie 2012 pentru a concerta la Sala Palatului în cadrul unui eveniment organizat de Music Event. Toto Cutugno va cânta la Bucureşti timp de 2 ore, însoţit de big band-ul sau de opt instrumentişti. Biletele vor fi disponibile începând cu data de 8 decembrie 2011 în reţelele www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro si www.bilete.ro, potrivit .

Toto Cutugno şi-a început cariera muzicală ca şi toboşar, însă după o vreme a hotărât să îşi formeze propria trupă. A început astfel să interpreteze compoziţiile proprii, în acelaşi timp compunând şi pentru alţi artişti. De-a lungul timpului Cutugno a compus peste 400 de piese ce au fost interpretate de peste 50 de interpreţi cunoscuţi: Adriano Celentano, Luis Miguel, Fausto Leali şi Ricchi e Poveri fiind doar câţiva dintre aceştia.Participările la competiţii ca Sanremo Music Festival, unde a câştigat două trofee şi a obţinut şase clasări pe poziţia a doua, şi Eurovision, competiţie pe care a câştigat-o în 1990, l-au menţinut în atenţia publicului şi l-au transformat într-unul dintre simbolurile muzicii italiene.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-24

TAGURI: Toto Cutugno, Bucuresti, concert, cariera, pieseComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Alba – neagra înfrăţirii. Londra se ”leapădă” de Bucureşti Un bucureştean supărat pe autoritatea locală pentru că întârzie restituirea proprietăţilor... 09 Oct 2016 | (1)
Concert Depeche Mode în România Trupa Depeche Mode a anuntat, marti, la Roma, ca va incepe un nou turneu, in luna mai a anul... 11 Oct 2016 | (0)