2018-12-10 15:35


Traficul infernal din Bucureşti l-a revoltat şi apoi l-a inspirat pe Matteo

 |  23:53
Traficul infernal din Bucureşti l-a revoltat şi apoi l-a inspirat pe Matteo

Matteo a filmat zilele trecute videoclipul noului sau single, “Trafic infernal”, o piesă despre traficul care pe artist îl inspiră tocmai pentru că reuşeşte să compună în timpul petrecut între destinaţii.

“Am compus piesa într-o duminică, când eram într-un trafic de nedescris şi neobişnuit pentru o zi de week-end. M-a şocat acest lucru şi am scris în telefon câteva idei, pe care le-am continuat când am intrat în studio. A început ca un protest împotriva traficului din Bucureşti - aşa a fost prima formă a piesei - dar timpul m-a făcut să mă gândesc e prea multă vrajbă în lume şi că nu trebuie să contribui şi eu la ea. Până la urmă a ieşit o piesă pozitivă şi relaxantă. Este o piesă cu un mesaj în care se regăseşte absolut toată lumea, fie că e şofer sau pasager... eu unul simt traficul infernal din scaunul din dreapta”, spune Matteo, conform unui comunicat de presă.

Pentru filmarea acestui videoclip a avut loc o adevărată mobilizare de forţe, pentru că, alături de Matteo s-au mai bucurat de un “Trafic infernal” Rîmaru de la R.A.C.L.A, Anna Lesko, Xonia şi Ana Baniciu. George de la Deepcentral, Uddi şi Nicole Cherry apar şi ei în acest videoclip, iar Dorian Popa, Ligia şi Alamă demonstrează că un “Trafic infernal” poate fi uneori extrem de plăcut.  

Cu o muzică semnată de Mattman Music, 'Trafic infernal' transmite un mesaj foarte tonic şi optimist. Traficul infernal dintr-un mare oraş este personajul principal din videoclipul produs de MediaPro Music şi a cărui regie este realizată de Anton San. Aglomeraţia de maşini captive în trafic şi incapabile să se deplaseze măcar câţiva centimetri scoate la lumină o paletă foarte variată de sentimente. Cântăreţii surprinşi în acest videoclip trec de la furie şi disperare la resemnare, până când absurdul situaţiei devine de-a dreptul amuzant.

“Filmările au mers ca unse, fără niciun fel de peripeţie. Nici nu cred că se putea întâmpla altfel atât timp cât ai platoul de filmare chiar în faţa guvernului. Nici peripeţiile n-au curaj să se desfăşoare în faţa lui. Au venit foarte mulţi prieteni şi colegi de breaslă la filmare, cărora le mulţumesc din toată inima”, mai spune Matteo.

Dincolo de neplăcerile produse de traficul aglomerat, Matteo recunoaşte că pentru el acele ore în care stă blocat pe şosele se dovedesc de multe ori extrem de creative. Şi această pentru că multe idei pentru piese noi, ca spre exemplu “Ce zi liniştită”, i-au venit exact în astfel de momente.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-22

TAGURI: traficul infernal, matteo, videoclip, bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...