2018-11-19 13:33


TRAGEDIE. Fiica lui “James Bond” a murit de cancer

 |  12:53
TRAGEDIE. Fiica lui “James Bond” a murit de cancer

Pierce Brosnan trece în aceste zile prin momente cumplite. Fiica actorului irlandez Pierce Brosnan, Charlotte Brosnan, a murit la vârsta de 41 de ani, după o teribilă luptă împotriva cancerului ovarian.

"Charlotte a luptat împotriva cancerului cu graţie şi umanitate, cu curaj şi demnitate", a spus Pierce Brosnan, într-o declaraţie de presă, informează contactmusic.com. Brosnan a mai spus ca Charlotte, care se lupta cu necruţătoarea boală de trei ani, a murit vineri, 28 iunie,  fiindu-i alături soţul ei, Alex Smith, cei doi copii, Isabella, de 14 ani, şi Lucas, de 8 ani, dar şi fraţii ei, Christopher şi Sean."Inimile noastre sunt îndurerate din cauza pierderii fetei noastre dragi. Ne rugam pentru ea şi pentru ca leacul împotriva acestei boli mizerabile să fie găsit cât mai curând. Mulţumim tuturor pentru sincerele condoleanţe", a mai transmis actorul în declaratia de presa.

 Mama lui Charlotte, Cassandra Harris, a murit în 1991, la vârsta de 43 de ani, tot din cauza unui cancer ovarian şi aceeaşi boală a ucis-o şi pe bunica maternă a fiicei actorului. Cassandra Harris a fost prima soţie a lui Pierce Brosnan, cu care acesta a fost căsătorit din 1980 până la decesul ei. Pierce Brosnan, în vârsta de 60 de ani, a jucat în patru filme rolul spionului britanic James Bond, înainte de a fi înlocuit de Daniel Craig. Actorul de origine irlandeză a jucat recent în "Cascada Seraphim", în musicalul "Mamma Mia", bazat pe repertoriul grupului suedez Abba, şi thrillerul politic "Marioneta/ The Ghost Writer", de Roman Polanski.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-02

TAGURI: James, bond, pierce brosnan, tragedie, fiica, moarte, cancer, ovarian, drama
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...