2016-12-04 06:03

MONDEN


Tripleţii lui Luciu, cadou inedit

 |  18:42
Tripleţii lui Luciu, cadou inedit

Moş Crăciun i-a vizitat pe cei patru copii ai cuplului Nicoleta Luciu-Zsolt Csergo şi le-a adus cadouri deosebite. Karoly, Kevin şi Kim au primit, pe lângă jucării şi hăinuţe, şi trei bani de argint. “Moşu' a venit cu cadouri multe, de la produse cosmetice, articole vestimentare şi bijuterii, până la un trenuleţ din «Harry Potter» pentru Zsolt. Tripleţii au primit, pe lângă îmbrăcăminte şi accesorii pentru bebeluşi, trei bani de argint de la Iuliana şi iubitul ei, iar eu am primit de la Zsolt o geantă şi o pereche de cizme pe care mi le doream de mult”, povesteşte Nicoleta. Consemnată” la domiciliu din cauza vârstei celor mici Nicoletas-a bucurat din plin de Revelionul petrecut, alături de toată familia, în apartamentul din Bucureşti. Mai mult, frumoasa mămică a gătit în noaptea dintre ani. “Probabil că la anul, pentru că tripleţii noştri vor fi mai mari, vom merge cu toţii la Miercurea Ciuc”, adaugă Nicoleta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-06

TAGURI: nicoleta luciu, tripleţi, crăciun, revelionComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Se aprind luminițele de Crăciun în Capitală Luminile de sarbatoare din Bucuresti vor fi aprinse joi 1 decembrie, ora 19.00, din Piata... 01 Dec 2016 | (0)
„Black & White” la Palatul Parlamentului. Oferta de Revelion 2017: de la 150 la 200 de euro de persoană Pentru al patrulea an consecutiv Palatul Parlamentului găzduieşte în Sala Unirii, cea mai mare... 30 Noi 2016 | (0)