2017-01-23 19:00


Truică şi-a dus gemenele la şcoală

 |  21:00
Truică şi-a dus gemenele la şcoală

Curtea de Apel Bucureşti a decis ca cele două fetiţe ale soţilor Truică să rămână în custodia tatălui până la finalizarea procesului. Cum era de aşteptat, Remus Truică a făcut demersurile necesare înscrierii fetelor la o şcoală din Capitală, una de top, ca pentru copiii de miliardari. Acolo le-am suprins şi noi pe gemene, în prima zi din acest an şcolar pe care îl vor petrece în România.

După scandalul divorţului Columbenilor, din care Irinel a ieşit pare-se învingător, câştigând custodia Irinei, un alt divorţ celebru, disecat şi devorat de presă, este cel al miliardarul Remus Truică, fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase. În urmă cu câteva zile, Natalia şi Maria au fost încredinţate tatălui lor, timp în care mama lor se dă de ceasul morţii pentru că nu este lăsată să le vadă. Fără că Irina să fie prezentă, Truică s-a prezentat cu cele două fete la Şcoala nr. 11 „I.H. Rădulescu”, cu clasele I-VIII, din Bucureşti. Ferchezuit, aşa cum îi stă bine unui miliardar, acesta le-a cumpărat fetelor două buchete mari de trandafiri roşii pentru învăţătoare. „Fetele mele au studiat în Olanda anul trecut. Acesta este primul an la o şcoală din România. M-am decis asupra acesteia, după o amplă documentare. E o şcoală bună”, a declarat Truică pentru ziarul „Puterea”. Cât despre scandalul divorţului dintre el şi Irina, bogătaşul nu a dorit să comenteze, motivând: „E deschiderea şcolii, sunt aici cu fetele şi prefer să nu comentez acest aspect în faţa lor”. Tot ieri, a avut loc o nouă înfăţişare la Tribunalul Bucureşti, unde a fost judecată contestaţia lui Remus Truică la decizia de executare silită prin care soţia sa îşi poate lua copiii cu forţa de la vila din Snagov. „Soţul meu apelează la tot felul de tertipuri, diverse mijloace pentru a mă ţine departe de copii. Nu ştiu care este obiectul ordonanţei de astăzi, nu ştiu dacă fetele au fost înscrise la şcoală în România, unde soţul meu se îmbracă frumos, îşi pune cravata şi vine să facă declaraţii ore întregi în faţa presei. Nu ştiu nici măcar acum unde îmi sunt copiii. Sper să fie bine”, a spus supărată Irina Truică.

Show cu jandarmii la vila din Snagov

Irina Truică s-a dus, ieri, la vila de la Snagov, însoţită de poliţişti şi jandarmi, ca să-şi execute silit soţul şi să-şi ia fetele de acolo. Nu ştia, după câte a spus ea, că decizia Tribunalului Bucureşti de a-i fi încredinţate gemenele a fost anulată printr-o hotărâre de vineri a Curţii de Apel.

În timp ce omul de afaceri Remus Truică oferea un interviu ziariştilor, Irina şi-a făcut apariţia cu jandarmii după ea, pentru a pune în executare silită decizia de săptămâna trecută a Tribunalului. Aceasta din urmă a anulat astfel dispoziţia instanţelor din Franţa, potrivit căreia Irina Truica urma să păstreze gemenele până la finalizarea divorţului.

Ea a venit, ieri, la vila din Snagov, după ce, la Judecătoria Buftea, se desfăşurase un termen al procesului de încredinţare a copiilor. Judecata a fost amânată, la cererea avocatului Irinei Truică, pentru data de 26 septembrie. (Andrei Tudor)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-06-09

Mai multe imagini:
Truică şi-a dus gemenele la şcoală
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image