2019-04-23 17:17


Trupa The HUMANS a câștigat FINALA Eurovision România 2018. Cum arată clasamentul final

 |  00:30
Trupa The HUMANS a câștigat FINALA Eurovision România 2018. Cum arată clasamentul final

Trupa THE HUMANS, care in semifinalele EUROVISION ROMANIA 2018 a obținut cel mai mare punctaj, 58 de puncte, este reprezentanta Romaniei la competitia internationala Eurovision, ce va avea loc in Portugalia. Asadar, cu 3277 voturi, marele câștigător al finalei Eurovision este trupa The Humans. Eurovision Song Contest 2018 va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 şi 10 mai şi finala pe 12 mai. Cele trei show-uri vor fi prezentate de vedetele de televiziune Filomena Cautela, Sílvia Alberto şi Catarina Furtado şi actriţa Daniela Ruah.

Trupa The HUMANS rezonează în acelaşi mix de stiluri muzicale: funk-pop-rock. Trupa este compusă din Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alexandru Matei (clape), Alex Cismaru (chitară), Adrian Tănase (voce), Cristina Caramarcu (voce).

”Noi credem în Umanitate” – acesta este motto-ul sub care trupa își va manifesta actul artistic. 

Cel mai recent single lansat de trupa The Humans, "Goodbye" – compus de Alin Neagoe, Cristina Caramarcu şi Alexandru Matei – este piesa cu care trupa s-a calificat în semifinala concursului Eurovision 2018.

Lista descrescătoare a primelor 10 poziții:

Locul 15, cu 133 de voturi: Vyros.

Locul 14, cu 293 de voturi: Edward Santha.

Locul 13, cu 303 voturi, Erminio & Tiziana.

Locul 12, cu 312 voturi, Tiri.

Locul 11, 325 voturi, Echos.

Locul 10 336 voturi, Teodora Dinu.

Locul 9, cu 686 voturi, Xandra.

Locul 8, cu 974 de voturi, Claudia Andas.

Locul 7, 1165 de voturi, Mihai Trăistariu.

Locul 6, cu 1415 voturi, Dora Gaitanovici.

Locul 5, 1446 voturi, Rafael.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-26

GALERIE MEDIA


TAGURI: the humans, trupa, eurovision 2018, castigatoare, finala romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LILIAN NIKKY
23 Apr 2018

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră. 1 LOVE SPELL 2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX 3 FRUCTE DE FEMEI 4 PROMOȚIE SPELL 5 SPELL DE PROTECȚIE 6 SPELL BUSINESS 7 SPELL GOOD JOB 8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.
LAURA SCOT
29 Iul 2018

Vreau să-i mulțumesc lui DR ZAMA pentru că m-a ajutat să-mi recuperez ex-ul după despărțire. Marele DR ZAMA poate rezolva de asemenea multe probleme maritale și multe altele. Trimiteți-l prin e-mail dacă vă confruntați cu o despărțire sau divorț sau dacă vreți să vă întoarceți înapoi prin intermediul zamaspelltemple@gmail.com
Random imageUltimele stiri


STARBAG