2018-12-12 01:31


Trupa Voltaj, acuzată că a cerut bani pentru a-şi promova piesa de la Eurovision. Călin Goia: Sunt nişte minciuni!

 |  12:56
Trupa Voltaj, acuzată că a cerut bani pentru a-şi promova piesa de la Eurovision. Călin Goia: Sunt nişte minciuni!

Românii din Diaspora acuză trupa Voltaj că a cerut onorariu pentru a-şi promova melodia de la Eurovision „De la capăt” în cadrul unui eveniment care a fost organizat pe 25 aprilie de comunitatea românescă din Bruxelles. Liderul trupei, Cătălin Goia, dezminte aceste informaţii pe care le cataloghează ca fiind „nişte minciuni”.

"Acestea sunt nişte minciuni! În primul rând, n-am cerut nimănui niciun ban pentru concertul acesta. În al doilea rând, noi suntem o trupă care cântă live şi avem nevoie de condiţii tehnice mai speciale. Trebuie să ne cablăm tobele, chitarele şi aşa mai departe, nu putem să dansăm în acest timp, iar acolo chiar nu s-au putut asigura condiţiile tehnice de care aveam nevoie şi nici locul nu era corespunzător unei cântări şi unei trupe care are pe scenă atâta echipament. Acesta e adevărul! Vom da publicităţii şi un comunicat în legătură cu acest subiect, însă aici e vorba de cineva răuvoitor care a lansat acest zvon", a declarat liderul trupei, Călin Goia, potrivit b1.ro.

Piesa trupei Voltaj "De la capăt" va reprezenta România la Eurovision şi va fi cântată jumătate în limba engleză şi jumătate în limba română.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-02

TAGURI: trupa, voltaj, acuzat, cere, bani, promoveaza, piesa, eurovision, calin, goia, sunt, minciuni
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

4 PAȘI săptămânali spre un PĂR SĂNĂTOS și lucios Acum 32 min | (0)
Sfaturi si curiozitati


loading...