2019-01-18 18:01


Trupa Bandidos, influenţată de Nicolae Iorga

 |  16:57
Trupa Bandidos, influenţată de Nicolae Iorga

Bandidos este trupa care, atunci când s-a lansat, a ocupat pe piaţa românească un segment muzical ce nu avea la vremea aceea reprezentanţi. Victor Solomon (chitară), Victor Stephanovici (bas), Mişu Constantinescu (clape) într-un cuvânt Bandidos, este exemplul perfect de trupă care se ocupă de toate aspectele carierei lor: şi-au compus, orchestrat şi produs propriul album, şi-au realizat singuri videoclip, chiar şi scenariul a fost făcut de ei.

Am stat de vorbă cu băieţii de la Bandidos care ne-au dezvăluit câte ceva dinplanurile lor. Victor Solomon, chitaristul trupei, ne-a vorbit despre succesul ultimului lor album, dar şi despre turneul pe care trupa îl are de făcut anul acesta. “Nemulţumiri sunt o groază însă nu suntem genul de artişti care se plâng. Noi  preferăm să punem «osul la treabă» şi smiorcăială mai puţină”, spune acesta. El ne-a povestit cum a fost primit ultimul album de către fani, dar şi de unde le-a venit ideea de “TristAn fără solda”. “Ultima perioadăne-a prins lansând şi promovând noul nostru album «TristAn fără solda». Şi evident, în ultimele săptămâni ne-am apucat să-l cântăm prin toată ţara. Atmosfera la concerte e magică şi nu ne lăudăm. Pur şi simplu se creează o «chimie» perfectă între noi şi publicul nostru, toată lumea se bucură de muzică, iar reacţia este una vulcanică! Suntem mulţumiţi, în al nouălea cer!! În denumirea albumului am fost influenţaţi de unul din discursurile celebrului om politic şi de cultură Nicolae Iorga şi ne-am dat seama că este atât de reprezentativ încât am decis să-l folosim într-una din melodiile de pe «TristAn». Piesa se intitulează «E bine şi aşa rău». Este un joc de cuvinte. Am plecat de la celebra poveste de dragoste al lui Tristan şi Isolda şi deoarece albumul nostru tinde spre un mesaj cu caracter social ne-am jucat un pic şi a ieşit… «TristAN fără solda!». E un titlu care spune aproape totul. Am reuşit să dăm 40.000 de discuri într-o singură zi şi ăsta e un record pentru orice artist autohton. La concerte lumea cântă alături de noi melodiile de pe «TristAN» şi nu există spectacol fără multiple bisuri. Concluzia e clară: noul album a fost foarte bine primit”, povesteşte Victor.

Pregătesc un turneu naţional

Basistul formaţiei, VictorStephanovici,spune că trupa se pregăteşte şi de un turneu anul acesta, care speră să fie un succes. “Plănuim un turneu naţional însă detaliile vi le spunem doar în momentul în care vor fi definitivate toate discuţiile. Pe pagina noastră de Facebook (trupabandidos) sau pe site-ul nostru (www.trupabandidos.ro) ţinem legătura cu toată «gaşca nebună», aşa ne alintăm noi fanii, şi vom publica acolo toate datele atunci când va veni momentul”, mai adaugă chitaristul. Întrebat ce părere are despre „valul” de artişti care s-au făcut remarcaţi în străinătate în ultima perioadă, Victor zâmbeşte. “Din câte am văzut există un val de simpatie şi interes pentru artiştii din România. Mai mult ce să spunem? Pe noi ne-au primit mereu cu aplauze! «Noul val» de artişti nu este unul chiar aşa de nou. Sincer ne bucurăm să vedem nume autohtone care reuşesc să «rupă» topurile de profil. Bravo lor!”, a încheiat acesta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-12-23

Mai multe imagini:
Trupa Bandidos, influenţată de Nicolae Iorga
zoom
Trupa Bandidos, influenţată de Nicolae Iorga
zoom

TAGURI: bandidos, Nicolae Iorga, album, Victor Solomon
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...