2018-12-14 00:34


Tuncay Ozturk își dorește trei copii cu Andreea Marin

 |  12:34
Tuncay Ozturk își dorește trei copii cu Andreea Marin

Tuncay Ozturk, soțul Andreei Marin, este nerăbdător să aibă copii cu partenera lui de viață. De altfel, bărbatul își dorește o familie mare, formată din cel puțin trei juniori.

Tuncay Ozturk  a dezvăluit în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu” cum a decurs prima întâlnire pe care a avut-o cu Andreea Marin, cea care i-a devenit tată. De asemenea, el a mărturisit că își dorește cu ardoare să devină tată.

„Trebuie să avem un copil. Trebuie să ne formăm o familie. M-au întrebat și părinții mei. Asta înseamnă familie în Turcia, facem mulți copii. Cu timpul, s-au mai schimbat lucrurile, dar în mod normal trebuie să existe copii în viața noastră, cel puțin trei”, a declarat Tuncay Ozturk.

Tot, sâmbătă, în cadrul aceleiași emisiuni, difuzată de Antena Stars de la 16:00, Valentina Pelinel recunoaște că divorțul a maturizat-o. „Sunt o tipă cerebrală și perfecționistă, dar, când vine vorba de dragoste… m-ai pierdut. Eu pentru iubire sunt în stare să sacrific orice, nimic din ceea ce ai putea să ai nu se compară cu iubirea. Divorțul m-a maturizat. Nu îl iau ca pe un eșec, consider că a fost o etapă în viața mea care s-a terminat. Nu toată lumea are norocul să-și găsească jumătatea din prima”, crede Valentina.

Fotomodelul s-a retras în SUA atunci când mariajul ei a început să scârțâie, țara în care a plecat să își construiască o carieră la doar 16 ani. „Primul an în America a fost greu. Agenția unde lucram a investit mult în mine. Aveam acnee, a trebuit să o tratez. Dantura mea lăsa de dorit și a trebuit să îmi pun fațete și să am un zâmbet de reclamă”, își amintește invitata Oanei Turcu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-02

TAGURI: tuncay, ozturk, andreea, marin, copii, valentina, pelinel, divort, jumatate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JOCURI DE POPOUA
01 Mai 2015

Are o maciuca circumscrisa si rozeta praf
Random imageUltimele stiri


loading...