2017-01-19 06:39

MONDEN


TVRM devine TVH 2.0, televiziunea “apă de ploaie”

 |  15:09
TVRM devine TVH 2.0, televiziunea “apă de ploaie”

TVRM Educaţional, postul Universităţii ”Spiru Haret”, condus de Sebastian Lăzăroiu, şi-a schimbat ieri look-ul şi se numeşte TVH 2.0. Televiziunea, care va fi orientată spre analiză şi dezbatere, îşi schimbă şi grila de programe cu emisiuni dedicate precum ”Albă ca zăpada”, ”Internetul ştie tot”, ”Sondajul zilei”, ”Azi, despre ieri şi mâine”, ”Amintiri despre viitor”, ”Portrete şi consemnări” sau ”Anul electoral 2012”.

Lăzăroiu va coordona pe lângă TVH 2.0 şi Radio H2.0, fostul Student FM. În şedinţa de marţi, în care Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat schimbările, Dan Grigore, membru CNA, s-a amuzat pe seama noilor denumiri: “Recunosc şi ei că este apă de ploaie. Şi-au schimbat look-ul total”.

Pe de altă parte, coordonatorul celor două instituţii media, Sebastian Lăzăroiu, spune că proiectul “România 2.0” este unul cât se poate de serios, iar în martie vor fi lansate şi alte platform care au la bază ideea de “upgradare a României, a comunicării din România”.

Referitor la asemănarea cu formula chimică a apei (H20), Lăzăroiu a declarat că se bucură că denumirea televiziunii şi radioului pot fi citite şi aşa.

Echipa proiectului "România 2.0" este formată din circa 150 de persoane, iar cei care se vor ocupa de TVH 2.0 şi Radio H2.0 nu vor fi vedete. “Nu punem accent pe vedete, ci vor fi feţe noi, oameni cu idei noi, oameni la început de carieră”, a mai spus Lăzăroiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-29

TAGURI: sebastian lazaroiu, televiziune, tvh 2.0, radio h2.0, Romania 2.0Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

NICO
23 Feb 2012

felicitari,succes si la m ai mare,sa auzim de bine

Adauga un comentariu

Random image