2019-02-22 02:12


ULTIMA ORĂ. Unul dintre cei patru antrenori pleacă de la VOCEA ROMÂNIEI. Cine îi ia LOCUL

 |  10:26
ULTIMA ORĂ. Unul dintre cei patru antrenori pleacă de la VOCEA ROMÂNIEI. Cine îi ia LOCUL

Unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni şi producători din România se alătură echipei „Vocea României” în noul sezon, în calitate de antrenor.

El îi ia locul lui Marius Moga, care va rămâne antrenor la „Vocea României Junior”.

ULTIMA ORĂ. Unul dintre cei patru antrenori pleacă de la VOCEA ROMÂNIEI. Cine îi ia LOCUL
zoom
Este vorba despre Adrian Despot, liderul trupei Viţa dce Vie, care revine în televiziune la „Vocea României”, unde va lupta cu Loredana, Smiley şi Tudor Chirilă pentru cele mai bune voci ale sezonului şapte.

Mă bucur să mă reîntorc în televiziune şi mă bucur că se întâmplă în cadrul celei mai tari emisiuni de profil din ţară. Vocea României reprezintă o reală rampă de lansare pentru tinerii artişti, iar eu îmi doresc să fiu alaturi de ei şi să mă implic încă de la început în pregătirea lor atât muzicală, cât şi mentală. Vor avea în mine un sprijin 110%, în cadrul emisiunii sau în afara platourilor. În ceea ce-i priveşte pe noii colegi, Loredana, Smiley şi Tudor, ne cunoaştem de ani buni, toţi trei sunt adevăraţi profesionişti şi sunt convins că vom face echipă bună împreună, iar cei de acasă vor urmări un show pe măsură. Abia aştept să începem!”, a declarat Adrian Despot.

Liderul trupei Viţa de Vie, Adrian Despot, a lansat în cei peste 23 de ani de când şi-a început cariera nouă albume, a produs şi a făcut parte din diverse show-uri de televiziune şi radio, a compus muzică pentru film şi televiziune şi a format numeroşi alţi artişti. Este absolvent de Conservator, a studiat inginerie de sunet la SAE Institute din Köln, face parte din Comisia de Specialitate a Centrului Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi şi este membru al Uniunii Compozitorilor din România.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-05

TAGURI: vocea romaniei, adrian despot, antrenor, marius moga
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...