2019-03-26 00:37


Ultimele cuvinte ale Anamariei Prodan pentru mama ei, pe patul de moarte: TATA TE AȘTEAPTĂ și vom veni și noi acolo, vom fi toți

 |  02:29
Ultimele cuvinte ale Anamariei Prodan pentru mama ei, pe patul de moarte: TATA TE AȘTEAPTĂ și vom veni și noi acolo, vom fi toți

O durere greu de descris este in sufletul Anamariei Prodan, care s-a despartit luni seara de mama ei, unul dintre oamenii pe care i-a iubit cel mai mult din lume. Ionela Prodan a pierdut lupta cu boala, o boala despre care nici nu a stiut in ultimul an cat a stat prin clinici din lumea intreaga. Anamaria a tinut din rasputeri sa o fereasca de adevar si anume ca mai are putin de trait, iar pe 16 aprilie, in jurul orei 21.00, Ionela s-a stins sub ochii fiicei sale.

„În ultima lună, Anamaria a stat non-stop la spital, iar în ultimele trei zile nu a plecat decât să ia mâncare. A simțit că se apropie sfârșitul… Dacă pleca de lîngă ea, doamna Ionela intra în panică și o suna imediat de multe ori.

A plecat pe lumea cealaltă fără să știe ce boală are. Ana nu i-a spus niciodată, chiar dacă, în ultimul an, a colindat toată lumea, la tratamente. În Cuba o lună, în Mexic o lună, în Turcia și în Germania. Ea știa că merge să trateze o pată pe ficat.

A vrut să o protejeze, să nu o sperie. De aici toate secretele și tot misterul. Dacă doamna Ionela auzea că are ceva mai grav, din presă sau de prin spital, spunea că nu e adevărat, că fata ei nu o minte.

În urmă cu un an, medicii i-au zis Anei că mama ei mai are de trăit doar două săptămâni. Dar Ana a sperat până în ultima clipă. I-a spus că, indiferent ce se va întâmpla, nu o va durea niciodată nimic”, a povestit o sursă din anturajul Anamariei Prodan pentru revista VIVA.

„Ana a ținut-o de mână și a vorbit cu mama ei până în ultima clipă. I-a spus că o să fie bine, că se duce la tatăl ei (n.r soțul Ionelei Prodan) cu ea de mână. Ana îi zicea: Tata te așteaptă și vom veni și noi acolo,vom fi toți… Doamna Ionela se uita la ea și îi curgeau lacrimile. O ținea strâns de mână, până i-a dat drumul, ușor. Ana i-a spus Tatăl Nostru, de trei ori, și la ultimul Amin, s-a stins… I-s spus, și doamna Ionela, că se duce la tatăl ei și că vor fi împreună, acolo, Sus”, a mai spus aceeași sursă.

Anamaria și-a dedicat tot timpul mamei sale, în ultimul an, când a mers cu ea la clinici, în toată lumea, dorind, parcă. să recupereze timpul pierdut. „A spus tuturor că a fost cel mai frumos an din viața ei. Că a trăit atâtea bucurii și atâtea emoții, lângă persona pe care a iubit-o cel mai mult pe lume. Acum Ana încă este în șoc, nu îi vine să creadă. Zi de zi au stat împreună și au spus că au recuperat toți anii în care nu au petrecut prea mult timp împreună”, a mai mărturisit aceeași sursă pentru revista VIVA.

 

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-17

TAGURI: anamaria prodan, ionela prodan, murit
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARCIUCIAN DUMITREAN
17 Apr 2018

O adevarata fiica, un adevarat om !
ANONIM
29 Apr 2018

Ia dat toti bani inapoi , tot bani ei . Binenteles spalati si cu acte in regula . Si trebuia sa stie toata lumea .
CAMILA RODELA
17 Mai 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...