2018-04-24 05:56


Ultimele cuvinte ale Anamariei Prodan pentru mama ei, pe patul de moarte: TATA TE AȘTEAPTĂ și vom veni și noi acolo, vom fi toți

 |  02:29
Ultimele cuvinte ale Anamariei Prodan pentru mama ei, pe patul de moarte: TATA TE AȘTEAPTĂ și vom veni și noi acolo, vom fi toți

O durere greu de descris este in sufletul Anamariei Prodan, care s-a despartit luni seara de mama ei, unul dintre oamenii pe care i-a iubit cel mai mult din lume. Ionela Prodan a pierdut lupta cu boala, o boala despre care nici nu a stiut in ultimul an cat a stat prin clinici din lumea intreaga. Anamaria a tinut din rasputeri sa o fereasca de adevar si anume ca mai are putin de trait, iar pe 16 aprilie, in jurul orei 21.00, Ionela s-a stins sub ochii fiicei sale.

„În ultima lună, Anamaria a stat non-stop la spital, iar în ultimele trei zile nu a plecat decât să ia mâncare. A simțit că se apropie sfârșitul… Dacă pleca de lîngă ea, doamna Ionela intra în panică și o suna imediat de multe ori.

A plecat pe lumea cealaltă fără să știe ce boală are. Ana nu i-a spus niciodată, chiar dacă, în ultimul an, a colindat toată lumea, la tratamente. În Cuba o lună, în Mexic o lună, în Turcia și în Germania. Ea știa că merge să trateze o pată pe ficat.

A vrut să o protejeze, să nu o sperie. De aici toate secretele și tot misterul. Dacă doamna Ionela auzea că are ceva mai grav, din presă sau de prin spital, spunea că nu e adevărat, că fata ei nu o minte.

În urmă cu un an, medicii i-au zis Anei că mama ei mai are de trăit doar două săptămâni. Dar Ana a sperat până în ultima clipă. I-a spus că, indiferent ce se va întâmpla, nu o va durea niciodată nimic”, a povestit o sursă din anturajul Anamariei Prodan pentru revista VIVA.

„Ana a ținut-o de mână și a vorbit cu mama ei până în ultima clipă. I-a spus că o să fie bine, că se duce la tatăl ei (n.r soțul Ionelei Prodan) cu ea de mână. Ana îi zicea: Tata te așteaptă și vom veni și noi acolo,vom fi toți… Doamna Ionela se uita la ea și îi curgeau lacrimile. O ținea strâns de mână, până i-a dat drumul, ușor. Ana i-a spus Tatăl Nostru, de trei ori, și la ultimul Amin, s-a stins… I-s spus, și doamna Ionela, că se duce la tatăl ei și că vor fi împreună, acolo, Sus”, a mai spus aceeași sursă.

Anamaria și-a dedicat tot timpul mamei sale, în ultimul an, când a mers cu ea la clinici, în toată lumea, dorind, parcă. să recupereze timpul pierdut. „A spus tuturor că a fost cel mai frumos an din viața ei. Că a trăit atâtea bucurii și atâtea emoții, lângă persona pe care a iubit-o cel mai mult pe lume. Acum Ana încă este în șoc, nu îi vine să creadă. Zi de zi au stat împreună și au spus că au recuperat toți anii în care nu au petrecut prea mult timp împreună”, a mai mărturisit aceeași sursă pentru revista VIVA.

 

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-17

TAGURI: anamaria prodan, ionela prodan, murit

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARCIUCIAN DUMITREAN
17 Apr 2018

O adevarata fiica, un adevarat om !
Random imageUltimele stiriApa Nova