2018-12-14 00:42


Un cântăreţ celebru şi-a botezat fiica în secret

 |  17:58
Un cântăreţ celebru şi-a botezat fiica în secret

Cătălin, membrul trupei Haiducii, şi-a botezat cel de-al doilea copil, o fetiţă superbă, Eva Elena.

Evenimentele fericite se ţin lanţ în Trupa Haiducii. După ce în vara acestui an, Marian Niculae s-a recăsătorit cu femeia cu care se iubeşte de patru ani, Roxana, un alt membru al formaţiei a avut un motiv de sărbătoare. Cătălin Vieru a devenit tătic pentru a doua oară, iar săptămâna trecută şi-a creştinat fetiţa.

La eveniment au participat aproximativ 100 de persoane, iar petrecerea, care a avut loc la un restaurant de lux din Capitală, a durat până în zori:”Am vrut ceva discret, aşa că am strâns numai oamenii apropiaţi. Ne-am distrat pe cinste, am dansat până nu mi-am mai simţit picioarele. Eva a fost foarte cuminte, nu a plâns, semn că îi place să fie în centrul atenţiei. Acum sunt un bărbat împlinit, am băiat şi fetiţa”, ne-a mărturisit Cătălin. Mai mult, cântăreţul este extrem de mulţumit de faptul că fiul lui, în vârstă de cinci ani, are multă grijă de surioară mai mică:”La botez, David a cântat şi el o piesă a noastră, este un mic haiduc. Când am venit acasă cu faţa, mi-a fost teamă de reacţia lui, bineînţeles. Însă, soţia mea l-a învăţat să o iubească pe Eva încă de când ea era în burtica. Acum stă mereu lângă sora lui, ajuta la băiţa, se implica în toate activităţile legate de ea. A înţeles că el este băiat mare şi trebuie să fie grijuliu. Şi nu numai acum, să fii frate mai mare este o responsabilitate pentru toată viaţa”, a mai spus Cătălin.

Băieţii de la Trupa Haiducii au muncit din greu în ultimele luni, pentru a scoate pe piaţa un album nou. De curând, ei au lansat o melodie, intitulată “Balada Haiducului:”Fanii noştri sunt încântaţi de această piesă, sună foarte bine. Ne-am dorit să aducem un suflu nou, să ne reinventam, iar până acum lucrurile merg ca pe roate”, a declarat Marian Niculae. ”Acum suntem în plină promovare, iar feedback-ul publicului este mai mult decât pozitiv. Suntem bucuroşi, a meritat tot efortul”, spune cel de-al treilea membru al trupei, Cristian Caloeanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-26

Mai multe imagini:
Un cântăreţ celebru şi-a botezat fiica în secret
zoom
Un cântăreţ celebru şi-a botezat fiica în secret
zoom

TAGURI: haiducii, botez, catalin vieru
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COTTY
01 Dec 2015

Daca si acesta este celebru atunci Madona,Carreras,Elvis Presley,Jackson,Mercury,Elton John,Tina Turner, John Lennon,Doina Badea,Angela Similea sau Gica Petrescu,etc. ce sunt ? Niste neica-nimeni ? Nenea gazetarule, daca n-ai invatat la scoala pune mana pe Dex sau intra pe Wikipedia. CELÉBRU, -Ă, celebri, -e, adj. Renumit, vestit, ilustru, care este foarte vestit prin calitățile sale, prin realizările sale; De individul in cauza a auzit familia si posibil cei de pe scara blocului !
Random imageUltimele stiri


loading...