2018-09-20 14:07


Un îndrăgit actor din mega-serialul SEINFELD a fost diagnosticat cu CANCER

 |  10:44
Un îndrăgit actor din mega-serialul SEINFELD a fost diagnosticat cu CANCER

Cancerul nu alege. Un celebru actor american, foarte îndrăgit în țara noastră din mega-serialul Seinfeld, a fost diagnosticat recent cu tragica maladie.

Actrița americană Julia Louis-Dreyfus, cunoscută pentru rolul Elaine din "Seinfeld", a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer la sân.

"O femeie din opt suferă de cancer la sân. Astăzi, sunt eu", a postat pe Twitter actrița de 56 de ani, care a câștigat în septembrie cel de al optulea premiu Emmy pentru cea mai bună actriță într-un serial de comedie, al șaselea obținut pentru rolul Selina Meyer din "Veep", un adevărat record.

"Vestea bună este că pot conta pe cel mai magnific cerc familial și de prieteni de susținere și de atenție, precum și pe o asigurare de sănătate fantastică prin intermediul sindicatului din care fac parte. Vestea proastă este că nu toate femeile sunt atât de norocoase, deci să ne luptăm împotriva tuturor formelor de cancer și să facem din asigurarea medicală universală o realitate", a scris actrița.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-29

TAGURI: julia louis dreyfus, seinfeld, cancer la san, diagnostic
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
21 Oct 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/45826153.https://petitieonline.net/petitie/09726156.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de modernizare grabnic!Capitala are nevoie de magistrala 7 până în 2020!
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...