2019-02-21 14:58


Un nou SHOW începe din toamnă la Pro TV. Prezentatorul va fi unul dintre juraţii de la Românii au talent

 |  10:38
Un nou SHOW începe din toamnă la Pro TV. Prezentatorul va fi unul dintre juraţii de la Românii au talent

Din toamnă va debut o nouă emisiune la Pro TV, intitulată ”Pe bune?!”, bazată pe formatul ”Who knew?”.

Show-ul este reprezentat de o competiţie între două echipe formate din vedete din România, conduse de doi căpitani – actori ale căror nume nu au fost dezvăluite încă de Pro TV. Prezentatorul emisiunii va nimeni altul decât juratul de la Românii au Talent, Andi Moisescu. ”Este vorba despre un joc simplu, uşor de urmărit, fără aplicaţii sau reguli complicate, dar cu răsturnări de situaţie savuroase în final. Telespectatorii vor învăţa ceva nou şi surprinzător în fiecare ediţie a show-ului, lucruri la care nu s-ar fi gândit vreodată, dar pe care, cu siguranţă, nu le vor uita! Este o competiţie amuzantă, care va îmbina perfect comedia cu întrebări şi răspunsuri şocante de cele mai multe ori”, au comunicat reprezentanţii Pro TV.

”Avem un nou format toamna asta la Pro TV. O să vă spun ce şi cum din aproape în aproape. Avei 3 variante de răspuns, doar una e corectă. Prezentator va fi: a) George Soros, b) Cătălin Moroşanu, c) Andi Moisescu. Pot să vă spun atât: Vom avea o mulţime de celebrităţi. Miliardari, nu prea. Show-ul e de categorie grea. 12 runde de curiozităţi nemaiîntâlnite. E ceva, dar răspunsul corect «c'est moi» - Moisescu”, a anunţat Andi Moisescu.

”Show-ul ăsta e plin de răspunsuri incredibile, dar cât se poate de reale. De la întrebare la răspuns ar fi de parcurs vreo două biblioteci, cinci enciclopedii şi jumătate de internet. Mă rog, nu e cazul, ştiu eu răspunsul corect de fiecare dată. Show-ul se va baza pe lângă prezentatori pe doi căpitani de echipă (...) – doi actori puşi pe glume”, a încheiat prezentatorul TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-17

TAGURI: show, emisiune, pro tv, pe bune, andi moisescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...