2018-12-17 10:36


Un unchi mândru. Prințul Harry şi-a vizitat nepoata

 |  16:54
Un unchi mândru. Prințul Harry şi-a vizitat nepoata

Prințul Harry a vizitat-o vineri pe nepoata sa Charlotte, Prințesă de Cambridge, la aproape trei săptămâni de la nașterea acesteia, după ce a revenit în Marea Britanie după încheierea stagiului său militar, scrie publicația „US Weekly”, citată de Agerpres.

Al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, Prințul Harry s-a aflat în detașare militară începând cu jumătatea lunii aprilie în cadrul forțelor militare australiene și ulterior în cadrul unor regimente din cadrul forțelor neozeelandeze.

Prințul Harry s-a dus vineri, la întoarcerea din Noua Zeelandă, să a o vadă pe Charlotte, Prințesă de Cambridge, fetița fratelui său, Prințul William, și a ducesei de Cambridge.

Harry era nerăbdător să o vadă pe Charlotte, a declarat o sursă apropiată Prințului pentru „US Weekly”. „Era foarte entuziasmat. Un unchi foarte mândru”, potrivit aceleiași surse.

Prințesa Charlotte de Cambridge, a patra în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-a născut la 2 mai, într-un spital din vestul Londrei, dată la care Prințul Harry se afla în misiune în Australia, ultima etapă a carierei sale militare.Absolvent al celebrei Royal Military Academy Sandhurst, Prințul Harry a servit zece ani în forțele militare britanice. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-26

TAGURI: printesa, charlotte, cambridge, prințul harry
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...