2017-01-23 10:26


Un an fără Mădălina. Cele mai frumoase declaraţii ale “fetei cu părul de foc”

 |  18:01
Un an fără Mădălina. Cele mai frumoase declaraţii ale “fetei cu părul de foc”

Motto:

“Mă cheamă Mădălina şi cânt toată ziua

Ce să fac? Asta este soarta mea!

Lumea-mi spune să fac şi altceva

Dar mie nici nu-mi pasă de ce spune ea”

Este 14 iulie. Astăzi, ar fi trebuit să îi spunem “La mulţi ani!” uneiadintre cele mai iubite cântăreţe pe care le-am avut. Ar fi trebuit s-o copleşimcu urări de noroc şi fericire şi s-o rugăm să ne cânte. S-o întrebăm ce dorinţăîşi va pune în gând, atunci când va sufla în lumânările de pe tort, iar ea săne răspundă că nu ne poate spune, căci altfel nu s-ar mai împlini... Dar nuexistă nici un tort. Nu avem cui să facem urările, iar vocea ei n-o mai putemauzi decât din înregistrări. Astăzi, 14 iulie, este ziua în care a venit şi aplecat de pe lume Mădălina Manole. Îi aducem un omagiu “fetei cu părul de foc”amintindu-ne de cele mai frumoase declaraţii pe care ni le-a oferit în ultimiisăi ani.

DESPRE PETRU MIRCEA

“El e omul sufletului meu.Puiu mă învaţă să fiu fericită. Mă învaţă să fac primii paşi. Pentru că acumsunt ca un nou-născut. Să spun, din nou, „te iubesc“ şi să mă las iubită. Ammulte lucruri de învăţat. Acum am nevoie lângă mine de un om care să mă facă sărâd, pentru că viaţa mea a fost prea încrâncenată timp de 15 ani. Iar acum zâmbescdin nou, chiar dacă sunt ca un cal care trebuie îmblânzit.”

(Marea Dragoste/Tango, 2006)

“Ştii cine mai vreau să aibă răbdare cu mine? Timpul. Vreau să-l rog săaibă multă răbdare. Pentru că o iau de la început şi pentru că sunt atât demulte lucruri de învăţat şi de făcut. Să merg pe stradă, să mă las ţinută de mânăsă stăm în parc, pe o bancă, ca nişte puşti, sărutându-ne fără să ne interesezecă se uită lumea la noi, să ne plimbăm cu barca pe lac... Şi sunt norocoasăpentru că Dumnezeu, până la urmă, mă lasă să maifac asta!”

(Marea Dragoste/Tango, 2006)

“Puiu e o persoană de-o incredibilă profunzime, e o persoană matură,caldă, calmă şi răbdătoare. Alături de el mi-am recăpătat curajul de a-mideschide din nou sufletul. Într-o zi, la începutul relaţiei noastre, m-a întrebat:"Ai să poţi să duci atâta fericire câtă te aşteaptă?". Atunci l-amprivit puţin crispată, azi însă trăiesc exact acea fericire profeţită de el, cudesăvârşită siguranţă.”

(Formula As, 2009)

“Este foarte frumos ce mi se întâmplă de când l-am întâlnit pe el! Amreuşit să-mi regăsesc echilibrul de care am nevoie ca să mă lupt cu toată lumeaşi cu vremurile pe care le trăim.”

(Taifasuri, 2008)

DESPRE FOSTUL EI SOŢ, ŞERBAN GEORGESCU

„Erau momente în zi în care îl adoram şi altemomente în care l-aş fi împuşcat. Asta când făcea lucruri cu care nu eram deacord, pe care nu mi le puteam explica. Eu mi-am dorit afecţiune, am avut afecţiuneşi, când n-o aveam şi tânjeam după ea, mi-o doream de la omul cu care pornisem înviaţă. (...) Eu ştiu că mi-am dorit foarte tare să fiu soţia perfectă, artistăperfectă, gospodină perfectă.”

(Marea Dragoste/Tango, 2006)

DESPRE COPII

Dintotdeauna mi-am dorit să am copii. Ador copiii! Când merg pe stradă,sunt cu ochii numai după copii. Şi aşa am fost de când mă ştiu. Deci, da, mil-am dorit cu ardoare, dar el a venit exact la momentul potrivit. Acum îl ţin înbraţe şi nu mă mai satur privindu-l. Aştept cu emoţie momentul când va rostiprimul "Mamă, te iubesc".

(Formula As)

“Petru jr e un copil vesel şi cuminte, iar eu sunt o elevă silitoare, amluat rapid lecţii zilele astea de înfăşat, îmbăiat, schimbat scutece, pentru amă putea descurca când vom rămâne şi singuri cu el! Încet, încet mă acomodez cuorele de somn mai puţine şi starea de veghe. Şi îmi revin din operaţia decezariană. Durerile de după, cât am stat în maternitate au fost foarte mari,dar... a trecut! Totul trece când îl ţin în braţe pe Petru jr.”

(Gardianul, 2009)

“Timpul a avut răbdare cu mine şi mă lasă să parcurg în sfârşit cea maifrumoasă perioadă din viaţa mea de până acum şi totodată cea mai aşteptată.Acum ştiu că cea mai minunată trăire de pe pământ este cea pe care o simte o femeie când bebeluşulei se mişcă în burtică. N-am mai fost aşa de emoţionată decât atunci când l-amsărutat prima dată pe logodnicul meu.”

(Gardianul, 2009)

“De când am devenit mamă, mă simt mai puternică, mai curajoasă, mai plinăde vitalitate. Am impresia că, literalmente, sunt în stare să mut şi munţii dinloc. Nu ştiu, parcă până acum, am păşit pe drumul vieţii în semiobscuritate,iar acum s-a făcut cu-adevărat lumină. Trăiesc împlinirea supremă. Acum cerculs-a închis. Sunt o artistă împlinită, sunt o femeie împlinită, prin iubirea pecare o simt pentru omul de lângă mine şi prin iubirea pe care o simt veninddinspre el, şi sunt un om împlinit, prin pruncul pe care l-am zămislit. Acumnu-mi mai doresc decât ca Dumnezeu să-mi dea forţa să protejez aceste nestematepe care le-am dobândit tot prin bunătatea Lui. (...) Mi-aş mai dori un copil.Acum... cum o vrea Dumnezeu!”

(Formula Aş)

DESPRE EA ÎNSĂŞI

"Sunt o persoană a extremelor, dar eu mă scot din aceste momente şireuşesc să îmi revin. E puţin miracol, ştiu că Dumnezeu e cu ochii pe mine, evorba şi despre credinţă. Sunt un om credincios şi atunci când cred în ceva faccu disperare acel lucru. Sunt foarte multe momente când exteriorul nu îl vădextraordinar. Eu când mă uit în oglindă mă văd altfel. În ochii mei se vădfoarte multe. Cine ştie să vadă dincolo de ochi...".

(Antena 1, 2006)

“Eu nu încerc nimic altceva decât să trăiesc frumos şi, dacă eu considerviaţa un joc, sunt un om care îşi doreşte să intre în jocul ăsta respectândregulile lui.”

(Marea Dragoste/Tango, 2006)

“Eu a trebuit să muncesc pentru tot ce am acumulat. Şi am muncit dingreu.”

(Felicia, 2009)

“Nu voi putea fi niciodată o ,,casnică”” în adevăratul sens al cuvântului,sunt o fire mult prea agitată care nu are stare dacă nu îşi stabileşte mereu unobiectiv de atins.”

(Gardianul, 2009)

“Uitându-mă acum la viaţa mea din urmă, aş spune că nimic n-a fost întâmplător,că aşa trebuia să curgă totul, pentru că acum să ajung aici. Şi totuşi, te întrebi:ce urmează să fie ,,neîntâmplător”? Ce e deja ,,stabilit'' pentru fiecaredintre noi? Dacă am şti, n-am maitrăi cu aceeaşi intensitate viaţa dăruită de Cel de sus, aşa cum e lăsată, cubune, cu rele.”

(Gardianul, 2009)

“Oamenii m-au îndrăgit întâi pe mine. Mi-au iubit sufletul, felul de afi, chipul, şi pe urmă vocea.”

(Taifasuri, 2008)

“Sunt genul de om care, dacă mi-ai dat o palmă, întorc obrazul, să-mimai dai una. Unii oameni, despre care aveam o părere bună, m-au dezamăgit. Nuuit dacă m-ai rănit şi, pur şi simplu, trec pe trotuarul celălalt dacă te întâlnesc.Sunt convinsă că cineva are grijă, nu trebuie să mă răzbun eu. Celor care m-auvorbit de rău nu le-am purtat niciodată ranchiună.”

(Taifasuri, 2008)

DESPRE CARIERĂ ŞI LUMEA ARTISTICĂ

“Mi-am stabilit încă de la începutulcariere muzicale câteva reguli şi mi-am propus să le aplic indiferent de cât degreu sau uşor îmi va fi pe drumul pe care l-am ales adică cel artistic. Asta seîntâmplă şi acum după 20 de ani de muzică! Nu fac nimic altceva decât sărespect aceste reguli şi să păstrez tot ce am reuşit să construiesc în direcţiaasta! Iar dacă vremurile s-au schimbat (şi nu în bine!) şi lumea s-a umplut deoportunişti, prefăcuţi, cinici, curve şi analfabeţi, asta nu înseamnă cătrebuie să ,,încerc să mă adaptez”. Am mai spus că vreau să traversez acestevremuri rămânând acelaşi suflet. Dacă asta presupune ,,o autocondamnare la exil”atunci asta fac! Aleg să merg mai departe, dar trec pe celălalt trotuar! Amales în viaţa asta să trăiesc frumos, oricât de greu mi-a fost!”

(Gardianul, 2009)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-02-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image