2017-01-19 08:50

MONDEN


Un membru CNA a scos pistolul pe masă în Parlament. Constantin Duţu spune că a vrut doar să-i arate ''jucăria'' lui Sergiu Nicolaescu

 |  14:59
Un membru CNA a scos pistolul pe masă în Parlament. Constantin Duţu spune că a vrut doar să-i arate ''jucăria'' lui Sergiu Nicolaescu
Constantin Duţu, membru înConsiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), a scos un pistol pe masă,miercuri, la şedinţa Comisiilor reunite de cultură ale Parlamentului. El a susţinut că este „o jucărie” şi a adăugat că a dorit să o arateregizorului Sergiu Nicolaescu. Duţu a mai mărturisit că, în urmă cu 25 de ani,era să fie arestat pentru deţinere de arme.

„Ăsta nu eun pistol adevărat, e un pistol de jucărie”, a spus Duţu, susţinând că l-a adus „ca să îl vadă domnulSergiu Nicolaescu”. Duţu a declarat că pentru acest lucru erasă fie condamnat în urmă cu 25 de ani, când a fost anchetat de Securitatepentru deţinere de arme. Preşedintele Comisiei de cultură din CameraDeputaţilor, Raluca Turcan, i-a spus lui Duţu că este inadmisibil ceea ce faceşi l-a invitat să părăsească şedinţa. Incidentul a avut loc la audiereacandidatului propus de PDL pentru CNA, Valentin Jucan. Jucan candidează pentrulocul din CNA rămas vacant ca urmare a încheierii mandatului lui Ovidiu Zanc,numit în 2004 la propunerea PSD. PDL a considerat însă că posturile dinConsiliu trebuie renegociate.

Arma,confiscată de poliţişti. Duţu a fost chemat la secţie

Arma scoasă de Constantin Duţu în timpul şedinţei Comisiilorreunite de cultură ale Parlamentului a fost confiscată de poliţişti pentru a fiexpertizată, iar membrul Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) a fostinvitat la Secţia 17 pentru a da o declaraţie.

Pistolul, care pare a fi de jucărie, a fost ridicat depoliţişti ai Serviciului Arme din Poliţia Capitalei, pentru a fi expertizat şipentru a se stabili dacă face parte dintr-o categorie supusă autorizării, adeclarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, DianaSarca. Aceasta a precizat că nici o plângere nu a fost depusăîn urma incidentului din Parlament. Constantin Duţu a fostinvitat de poliţişti la Secţia 17, unde a şi mers pentru a da o declaraţie înlegătură cu posesia armei în Parlament.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-03-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image