2017-01-19 21:22

MONDEN


Un român a luat premiul 2 la “Norvegienii au talent”: „Cred că norvegienii mă iubesc mai mult decât românii”

 |  19:27
Un român a luat premiul 2 la “Norvegienii au talent”: „Cred că norvegienii mă iubesc mai mult decât românii”

Românul Bogdan Otas-a clasat pe locul 2 în competiţia "Norvegienii au talent”, reuşind să-iimpresioneze puternic pe membrii juriului acestei emisiuni. Emoţionat lafinalul concursului, Bogdan a declarat că norvegienii i-au arătat că îl iubescmai mult decât conaţionalii săi.

Chiar dacă nu acâştigat marele premiu, botoşăneanul de 33 de ani i-a emoţionat profund pe ceitrei membri ai juriului, care nu mai ştiau cum să-l laude şi să-l felicitepentru talentul său. "Eşti atât de talentat,România ar trebui să fie mândră de tine!" şi "Doamne, asta e artăadevărată! Felicitări!" au fost primele reacţii ale juriului după momentullui Bogdan din marea finală a concursului. "Bogdan, mă omori! Ne-ai luatpe toţi într-o călătorie cu muzica ta, ai început tare, apoi ne-ai arătatpartea mai blândă şi mai luminoasă. Am văzut tot felul de imagini, zâne şiîngeri. Pentru mine, asta înseamnă muzică! Şi tu nu doar cânţi la pian, ci şicompui tot, pe scenă. Meriţi să fii aici!", i-a spus un alt membru aljuriului de la "Norvegienii au talent".

Aplecat în Scandinavia pentru o viaţă mai bună

Tânărul de 33 de ani, care a impresionat întreaga Norvegie,a emigrat anul trecut, în căutarea unei vieţi mai bune şi şi-a lăsat în Româniacasa, părinţii şi soţia. Rudele sale au aflat din presă de faptul căel a participat la "Norvegienii au talent" şi au venit la Oslo pentrua-l susţine în marea finală. "Suntcopleşit! Aş vrea să mulţumesc Norvegiei pentru această şansă minunată şipentru că m-a adoptat şi tuturor norvegienilor pentru că m-au tratat ca pe unulde-al lor. Cred că norvegienii mă iubesc mai mult decât românii, mi-au făcutmai multe fan pages pe Facebook. Nu vă pot mulţumi îndeajuns!", a spusBogdan Ota, foarte emoţionat.

Câştigătorul concursului "Norvegienii autalent" este Daniel J. Elmrhari, un băiat de 11 ani care a dansat caMichael Jackson.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-05-02

Mai multe imagini:
Un român a luat premiul 2 la “Norvegienii au talent”: „Cred că norvegienii mă iubesc mai mult decât românii”
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image