2017-01-24 15:18


Un român, în “Sherlock Holmes 2” alături de Jude Law şi Robert Downey Jr / VEZI TRAILER

 |  19:08
Un român, în “Sherlock Holmes 2” alături de Jude Law şi Robert Downey Jr / VEZI TRAILER

Actorul Laurenţiu Possa, care a apărut şi în filmul "Ultimatumul lui Bourne/ The Bourne Ultimatum", joacă un rol cheie în "Sherlock Holmes 2: Jocul umbrelor", superproducţia regizată de Guy Ritchie care va avea premiera în cinematografele româneşti vineri, informează MediaPro Distribution. În această nouă aventură, Robert Downey Jr. (foto) reia rolul celui mai faimos detectiv al tuturor timpurilor, alături de formidabilul său partener, Dr. Watson (Jude Law), iar Laurenţiu Possa interpretează rolul lui Rene Heron, fratele proscris al lui Sim (Noomi Rapace).

Sherlock Holmes a fost întotdeauna cel mai deştept om din încăpere… până acum. O nouă minte criminală strălucită este în libertate - profesorul Moriarty (Jared Harris) - şi nu numai că îi este egal lui Holmes ca intelect, dar capacitatea lui de a face rău, combinată cu lipsa conştiinţei ar putea să îi ofere un avantaj asupra renumitului detectiv. Când prinţul încoronat al Austriei este găsit mort, probele, aşa cum le-a interpretat inspectorul Lestrade (Eddie Marsan), duc spre sinucidere. Dar Sherlock Holmes deduce că prinţul a fost victima unei crime - o crimă care este doar o mică piesă dintr-un puzzle mult mai mare şi mult mai monstruos, pus la cale de profesorul Moriarty.

Îmbinând afacerile cu plăcerea, Holmes merge pe urmele indiciilor la un club secret al gentlemanilor, unde el şi fratele lui, Mycroft Holmes (Stephen Fry) ciocnesc în cinstea ultimei nopţi de burlac a lui Dr. Watson. Acolo Holmes o întâlneşte pe Sim (Noomi Rapace), o ţigancă ghicitoare, care vede mai mult decât spune şi a cărei implicare fără voie în moartea prinţului o face următoarea victimă a criminalului. Holmes reuşeşte cu greu să îi salveze viaţă şi, drept răsplata, ea acceptă să îl ajute.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-24

TAGURI: Sherlock Holmes, Noomi Rapace, Jude Law, Robert Downey Jr., laurentiu possaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image