2016-12-05 18:50

MONDEN


Un vierme, „musafir” nepoftit la nunta Prinţului William cu Kate Middleton

 |  19:05
Un vierme, „musafir” nepoftit la nunta Prinţului William cu Kate Middleton

În fotografiile oficiale ale nunţii dintre PrinţulWilliam şi Kate Middleton, care au fost date publicităţii de Casa Regală dupăeveniment, se poate vedea un "musafir" nepoftit.

ElizaLopez, nepoata în vârstă de 3 ani a Camillei, ducesa de Cornwall, a zâmbit înfotografiile oficiale datorită unei jucării cumpărate de Prinţul Harry. Fetiţaa ţinut în mână tot timpul un "vierme" roz, o jucărie cauciucată,pentru copii, scrie .

Ducesade Cornwall a dezvăluit după eveniment că a fost îngrijorată de modul în carear fi reacţionat Eliza la toată agitaţia evenimentului, aşa că Prinţul Harry a cumpărat jucăria special pentru fetiţă.

Atuncicând Eliza a părut speriată de mulţime pe drumul de la Catedrala Westminstercătre Palatul Buckingham, Prinţul Harry i-a dat jucăria în valoare de o lirăpentru a o face să râdă. Se pare că "viermele" a fost pe placulElizei, care nu a mai vrut să lase jucăria din mână, nici măcar pentrufotografiile oficiale.

Deşifotografiile realizate de Hugo Burnand au făcut înconjurul lumii, se pare cănimeni nu a observat "musafirul" nepoftit, pentru a îl elimina.

Camilla,soţia Prinţului Charles, a fost amuzată de întâmplare.

"A fost cel mai amuzantlucru. Nu îmi vine să cred că nimeni nu a observat viermele. Vă vine săcredeţi? Se ţinea de degetul meu, iar în cealaltă mână ţinea viermele dejucărie", a declarat Camilla, bunica fetiţei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-07-28

Mai multe imagini:
Un vierme, „musafir” nepoftit la nunta Prinţului William cu Kate Middleton
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image