2018-12-11 02:39


Unde îşi petrec luna de miere Prinţul William şi Kate Middleton

 |  16:09
Unde îşi petrec luna de miere Prinţul William şi Kate Middleton

Prinţul William şi viitoarea lui soţie, Kate Middleton, îşi vor petreceluna de miere pe Lizard Island, o insulă ce face parte din Marea Barieră deCorali din Australia, potrivit presei britanice. Potrivit publicaţiei ,citată de ,prinţul Charles, tatăl lui William, ar fi petrecut o vacanţă pe acea insulă întinereţe, înainte de a se căsători cu Diana.

Se spune căşi alte staruri au vizitat Lizard Island, printre acestea numărându-se Madonna,Charlize Theron, Teri Hatcher, Kate Hudson şi Tiger Woods.

Insula are statutul de parcnaţional şi a primit numele Lizard Island de la celebrul explorator britanicJames Cook, care a descoperit-o în anul 1770 . Pe această insulă, aflatăîntr-un arhipelag situat în Marea Coralilor, se poate ajunge cu avionul, celmai apropiat aeroport fiind situat în localitatea Cairns. "Întotdeauna mi-am dorit să facscufundări în Marea Barieră de Corali", a declarat prinţulWilliam cu ocazia unei vizite recente pe care a efectuat-o în Cairns. "Trebuie să mă întorc aici - poate că ne vom petrece luna de miere înCairns", a adăugat prinţul britanic, potrivit unorlocalnici, citaţi de Sunday Mirror.

O vacanţă peLizard Island nu este deloc ieftină, o noapte de cazare pe această insulăcostând 3.299 de dolari.

Înainte ca tinerii căsătoriţisă plece în luna de miere, prinţul William şi Kate Middleton, căreia presa îiva spune Catherine după căsătorie, vor rămâne în primele zile după ce vordeveni soţ şi soţie în Marea Britanie - ei vor petrece noaptea nunţii laPalatul Buckingham din Londra, iar a doua zi, sâmbătă, vor pleca la castelulBalmoral din Scoţia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639244-02-17
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...