2018-12-15 22:45


UPDATE. Monica a plecat cu Irina de la Izvorani! „Vă mulţumesc tuturor celor care m-aţi susţinut!”

 |  15:42
UPDATE. Monica a plecat cu Irina de la Izvorani! „Vă mulţumesc tuturor celor care m-aţi susţinut!”

În urmă cu doar câtevaminute, Monica Columbeanu a plecat de la Izvorani, însoţită a fetiţa ei, Irina.La mai bine de o oră după ce vedeta a intrat, cu ajutorul poliţiei care aforţat poarta vilei lui Irinel Columbeanu, în casa omului de afaceri, ea aieşit, pe jos, cu fetiţa în braţe şi s-a îndreptat spre o maşină neagră,asaltată de jurnalişti. Singura declaraţie a manechinului a fost următoarea:„Vă mulţumesc tuturor celor care m-aţi susţinut!”. Avocatul Monicăi a fost, înschimb, ceva mai generos cu ziariştii. „Monica este fericită, fetiţa la fel,toată lumea este fericită. Irina s-a bucurat foarte mult, a avut o reacţievoluntară de dragoste faţă de mama sa. Toate dubiile mele referitoare laacuzaţiile aduse de domnul Columbeanu în ultima perioadă, au pierit în momentîn care am văzut fetiţa sărind în braţele mamei sale”, a spus apărătorulMonicăi.

„Medicii au confirmat că nu există urme de rubeolă”

Avocatul Ionuţ Dojană amai declarat că suspiciunile Monicăi – care nu era convinsă că fetiţa ei suferăde rubeolă, aşa cum a declarat Irinel – au fost confirmate de medici, care auspus că Irina nu prezintă urme de rubeolă. „Ne aşteptam la un alt mod de rezolvarea acestei situaţii, ne-am fi dorit ca domnul Columbeanu să iasă la poartă şi săo aducă pe Irina mamei ei. I-am fi oferit un buchet de flori. Aşa, în cinsteatuturor mamelor care trec prin ce a trecut Monica, doresc să vă împart dumneavoastrăcâteva flori”, a spus avocatul, oferind jurnalistelor aflate la faţa loculuicâteva narcise. „Domnul Columbeanu o poate vedea pe Irina oricând doreşte”, aadăugat şi cealaltă avocată a Monicăi, Tripona Murgu. Ionuţ Dojană a mai făcut,la final, o afirmaţie care lasă de înţeles că Monica şi Irinel s-ar puteaîmpăca. „Există premisele soluţionării amiabile a acestui litigiu”, a declaratavocatul. (D.S.)

UPDATE. Monica şi-a revăzutfetiţa! Avocatul vedetei: „Irina a sărit la gâtul mamei sale şi s-auîmbrăţişat”

După ce poliţia a spartpoarta vilei de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu, Monica – însoţită deavocaţii săi şi de executorul judecătoresc, a reuşit să pătrundă în fosta eilocuinţă şi să-şi revadă fetiţa. Conform declaraţiilor lui Ionuţ Dojană, unuldintre apărătorii manechinului, „Irina a sărit la gâtul mamei sale şi s-auîmbrăţişat”. Deşi Irinel Columbeanu a făcut publice o serie de filmuleţe dincare reieşea că micuţa în vârstă de patru ani ar fi traumatizată de bătăileprimite de la mama ei, se pare că Irina a fost foarte bucuroasă că şi-areîntâlnit mama. „Fetiţa este bine, o să o ducem în curând cu o salvare deaici”, a mai adăugat Ionuţ Dojană.

Poliţia a pătruns, înurmă cu câteva minute, cu forţa la reşedinţa lui Irinel Columbeanu, însoţind-ope Monica, pe avocaţii săi şi pe executorul judecătoresc, care au aşteptat înfaţa porţii vilei, pentru a o recupera pe micuţa Irina. Monica Columbeanu a stat mai bine de două ore lapoarta fostei sale reşedinţe de la Izvorani, pentru a-şi primi fiica, pe Irina,pe care instanţa i-a încredinţat-o, însă tatăl copilului, Irinel Columbeanuinvocă refuzul micuţei de a merge la mamă. În aceste condiţii, poliţia a forţatpoarta casei şi a permis accesul Monicăi pe prorpietatea omului de afaceri.

Potrivitarticolului 307 din Codul penal, nerespectarea măsurilor privindîncredinţarea minorului se pedepseşte cu închisoare de la o lună la trei lunisau cu amendă. Reţinereade către un părinte a copilului său minor, fără consimţământul celuilaltpărinte sau al persoanei căreia i-a fost încredinţat minorul potrivii legii, sepedepseşte cu închisoare de o lună la trei luni sau cu amendă, constituindinfracţiunea de nerespectare a măsurilor privind încredinţarea minorului. Alineatul doi al articolului 307prevede că se sancţionează cu închisoare de o lună la trei luni sau cu amendăfapta persoanei căreia i s-a încredinţat minorul prin hotărâre judecătorească,spre creştere şi educare, de a împiedica în mod repetat pe oricare dintrepărinţi să aibă legături personale cu minorul, în condiţiile stabilite de părţisau de către organul competent.

Acţiuneapenală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate,împăcarea părţilor înlăturând răspunderea penală.

Cererea Monicăi, admisă joi de JudecătoriaBuftea

MonicaColumbeanu o poate lua pe Irina de la Izvorani cu executor judecătoresc,cererea sa de executare silită a deciziei de încredinţare a copilului fiindadmisă, joi, de instanţa Judecătoriei Buftea. Monica Columbeanu a fost de maimulte ori la casa din comuna ilfoveană Izvorani a soţului ei pentru a o lua peIrina, însă nu a putut vorbi cu Irinel Columbeanu şi nu a fost niciodatăprimită pe proprietatea acestuia.

Procesulde divorţ al soţilor Columbeanu este judecat de o instanţă a JudecătorieiBuftea, următorul termen fiind stabilit pentru 2 mai.

Omulde afaceri Irinel Columbeanu preciza, joi, într-un comunicat, că va fi de acordca fiica sa Irina să fie încredinţată mamei îndată de decizia în acest sens"va deveni oficial învestită, iar executarea ei încuviinţată" şi că"refuzul de a pleca la mamă" vine din partea copilului.

CITESTE SI:


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-09-08
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...