2017-01-21 10:29

MONDEN


UPDATE. Tribunalul a decis: Irina rămâne în grija tatălui ei până la soluţionarea divorţului | VEZI VIDEO

 |  15:02
UPDATE. Tribunalul a decis: Irina rămâne în grija tatălui ei până la soluţionarea divorţului | VEZI VIDEO

Irina Columbeanu rămâne în grija tatălui său,Irinel, până la soluţionarea definitivă a divorţului, a decis, vineri,Tribunalul Bucureşti care a respins o nouă cerere a Monicăi Columbeanu privindîncredinţarea fetiţei.

Monica Columbeanu a cerut laTribunalul Bucureşti suspendarea provizorie a efectelor deciziei JudecătorieiBuftea. Această instanţă a hotărât, luni, ca Irina Columbeanu sărămână în grija tatălui său, Irinel Columbeanu, la reşedinţa acestuia dinIzvorani, până la decizia definitivă a instanţei privind divorţul. MonicaColumbeanu a făcut recurs la această hotărâre, contestaţia urmând să fiejudecată în cursul săptămânii viitoare. Până atunci însă, Monica Columbeanu aapelat la o altă cale de a primi în grijă fetiţa şi a făcut cerere desuspendare provizorie a efectelor deciziei Judecătoriei Buftea, solicitare carea fost respinsă vineri de Tribunalul Bucureşti, ca neîntemeiată. JudecătoriaBuftea şi-au motivat decizia de luni prin faptul că între niciunul dintre ceidoi părinţi şi copilul în vârstă de cinci ani nu există o legătură "foarteputernică", însă condiţiile oferite ei de tată sunt"preferabile".

“Eu vreau cu tine, nu vreau cu mamipentru că mă bate”

Pede altă parte, Irinel Columbeanu a cerut instanţei să o decadă din drepturilepărinteşti pe Monica, acuzând că aceasta este violentă şi o bătea pe Irina,fetiţa care i-a fost încredinţată omului de afaceri, temporar, până lapronunţarea definitivă a divorţului. În cererea depusă la instanţă, IrinelColumbeanu o acuză pe Monica de neglijenţă gravă şi purtare abuzivă. Omul deafaceri o citează pe soacra sa căreia Irina i-ar fi spus, "eu vreau cutine, nu vreau cu mami pentru că mă bate", potrivit sursei citate. Dindeclaraţii reiese că fetiţa se teme de mama ei şi de o eventuală plecare înStatele Unite. În replică, Monica Columbeanu a spus că va face tot ce esteposibil şi legal pentru ca fiica sa, Irina, să aibă parte de o îngrijire şi ocreştere normală oferită de ea şi de familia sa, precizând că respinge oriceacuzaţii care i-au fost aduse în legătură cu fetiţa ei, potrivit unui comunicatremis Mediafax.

Incredibil! Irina Columbeanu povesteşte că Monica o agresa: „Nu o iubesc pe mami, că mă bate! Vreau altă mamă să-mi cumpăr!”

Aşa cum a promis, IrinelColumbeanu a făcut publice o serie de înregistrări din care reiese că dorinţasa de a o decădea pe Monica din drepturile părinteşti nu este nejustificată. Într-unuldintre filmuleţe, postate pe showbiz.ro, Irina, fetiţa în vârstă de patru ani asoţilor Columbeanu, spune că „nu o iubeşte pe mami, că mami o bate”. Cândbunica ei, Veronica Gabor, o întreabă pe micuţă dacă o va iubi pe mama ei încazul în care aceasta nu o va mai bate, fetiţa spune: „Nu, că vreau altă mamăsă-mi cumpăr!”.

Pe lângă declaraţia Irinei, Irinel Columbeanu a maifăcut publică o înregistrare în care chiar mama soţiei sale se plânge de comportamentulacesteia, faţă de ea cât şi faţă de fetiţă, şi mărturiseşte că nu este deloc deacord cu decizia Monicăi de a pleca în Statele Unite: “Viaţa deacolo mie nu-mi place, sinceră să fiu. Nu ştiu cine a luat decizia asta, săplece. Eu pentru un copil să stau peste ţări şi oceane şi aşa mai departe... Euv-am zis de atunci: mie nu-mi place [...] S-a comportat foarte urât şi cu mineşi cu Irina două zile în şir. Nu mă suportă, pe mine cel puţin. Pe Irina o luasă scrie alfabetul. Copil la trei ani să scrie alfabetul...”, spuneVeronica Gabor. „Chiar am întrebat-o la Bacău: Irina, ţi-e dor detati? 'Da!' Dar de mami, ţi-e dor? 'Nu, că mă bate', aşa cu o tristeţe însufletul ei...”, mai adaugă femeia. De asemenea, micuţa i-a mai povestit bunicii: “Când eu am plâns odată la gradiniţă, mamam-a pişcat aşa de tare de m-a otrănit pe picior”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-03-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image