2017-01-20 06:06

MONDEN


Va cânta “Maria Magdalena”! Sandra vine la emisiunea lui Mircea Radu, sâmbătă

 |  17:22
Va cânta “Maria Magdalena”! Sandra vine la emisiunea lui Mircea Radu, sâmbătă

Uniispun că “Maria Magdalena” este cel mai mare hital său, alţii preferă “Everlasting Love” sau “In the Heat of the Night”. Invitata de onoare aemisiunii „ÎnTrecerea anilor“,la cea de-a unsprezecea ediţie, este Sandra, îndrăgita interpretă şi superstaral anilor ’80. Era zeiţa muzicii pop şi eurodance. A vândut milioane deexemplare ale albumelor sale, a cucerit planeta şi a fost cucerită de un român.S-a căsătorit cu un compatriot de-al nostru, coleg de breaslă (Michael Cretu), cu care a şi colaborat, devenind, împreună,o fabrică de hituri.

La „ÎnTrecereaanilor“, telespectatorii vor afla ce-i plăcea cel mai mult Sandrei dinperioada anilor ’80, pe lângă reacţia fanilorla concerte, şi ce părere are despre repertoriul ei - care este cea mai bunăpiesă a ei. Sandra va spune telespectatorilor şi ce fel de mamă este pentru ceidoi gemeni ai ei, Nikita şi Sebastian. De asemenea, pentru publicul emisiunii „ÎnTrecerea anilor“ şi telespectatoriiTVR 1, ea va interpreta melodiile „Maria Magdalena” şi “Innocent Love”.

Alţiinvitaţi: Maria Movileanu şi Gina Pătraşcu

Ediţia din 18 iunie aemisiunii „ÎnTrecerea anilor“mai aduce şi alte noutăţi. Una dintre acestea este că Bianca Elena Constantin,blonda căpitan de echipă a lui Mircea, va fi înlocuită de o altăblondă fermecătoare – Maria Movileanu. Actriţă şi fotomodel, Maria este un fanal anilor 2000, pentru că reprezintă deceniul în care a devenit mămică. MariaMovileanu este fiica îndrăgitei crainice TVR, Carmen Movileanu.

La ediţia în care intră în concursanii ’80 şi anii 2000, vine una dintre cele mai iubite voci ale României, GinaPătraşcu. Ea va interpreta melodia „Mă întorc acasă”,cântec de top al anilor ’80.

Trupa Impact (care va cânta „Babe”),Kripton cu „Îţi mai aduci aminte?”, Heaven cu „Du-mă pe o stea”, Eva Kiss cu „Escris în stele” şi Mihai Trăistariu cu „Tornero”,dar şi sportivii Andreea Răducan şi Sorin Cârţuvor completa momentele copetiţiei dintre anii ’80 şi 2000.

Constantin Mândrişanu, interpretulcare a dat o orchestră deFilarmonică pe una de folclor, reprezintă în această seară muzica populară aanilor ’80, cu piesa „Ca la Tudora”. Din partea anilor 2000 vine cel care nunumai că mânuieşte o vioară, ci conduce chiar o orchestră întreagă. Şi nu oricefel de orchestră, ci una ai cărei membri sunt toţi absolvenţi de Conservator!Marius Zorilă şi Ansamblul Valahia susţin momentul de muzică popularăreprezentativ pentru anii 2000.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-02-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image