2018-07-16 04:12


VACANŢĂ LA ROMA. Iulia Preda a mers la vechiul atelier al lui Gepetto

 |  15:45
VACANŢĂ LA ROMA. Iulia Preda a mers la vechiul atelier al lui Gepetto

Pasiunea pentru artă şi astrologie a determinat-o pe frumoasa prezentatoare tv Iulia Preda să dea o fugă până la Roma! Vedeta tocmai s-a întors din vacanţă, unde a participat, alături de reprezentanţi oficiali ai Chinei în Italia şi populaţia locală, la  marea sărbătoare a Anului Nou chinezesc şi ne-a povestit câteva dintre experienţele plăcute de care a avut parte în timpul vacanţei.

“Am mers special la Roma, pentru că-mi doream foarte mult să văd această manifestare. Au avut loc o serie de manifestări, mai ales nocturne, ce au cuprins parade de costume specifice culturii şi civilizaţiei asiatice, măşti, dragoni, reprezentarea Noului An, al Şarpelui, dar şi standuri cu produse tradiţionale chinezeşti. Sunt pasionată de tot ceea ce înseamnă astrologie, zodii, ezoterism. Chiar pot spune că a meritat din plin, a fost o atmosferă de sărbătoare cum rar îţi e dat să vezi, sub acordurile muzicii tradiţionale chinezeşti şi în bătăile ritmice ale tobelor”.

“Am gustat arta sub toate formele ei”

Iulia a avut timp suficientsă viziteze tot ceea ce nu reuşise până în prezent. “Am profitat de această minicălătorie, vizitând foarte multe obiective turistice, dar şi de farmecul oraşului care nu constă doar în lucrurile mari, ci în fiecare colţ de stradă: vechiul magazin al lui Gepetto, maestrul făurar de păpuşi din lemn şi alte bucurii pentru copii, standurile de îngheţată şi fructe proaspete de peste tot, micii meşteşugari, încă în activitate, cu uşa veşnic deschisă pentru orice curios ce doreşte să-i afle secretele sau Muzeul local al figurilor din ceară, la a cărui intrare te întâmpină, în mărime naturală, însuşi Albert Einstein. M-a impresionat Muzeul Vaticanului, iar sentimentele încercate acolo… sunt copleşitoare pentru fiinţa umană. A fost o călătorie fascinantă, în care am gustat arta sub toate formele ei… I-am avut în faţă pe Rafaelo, Michelangelo şi Carravagio… Înălţător!”, ne-a povestit Iulia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639873-12-11

Mai multe imagini:
VACANŢĂ LA ROMA. Iulia Preda a mers la vechiul atelier al lui Gepetto
zoom
VACANŢĂ LA ROMA. Iulia Preda a mers la vechiul atelier al lui Gepetto
zoom

TAGURI: Iulia Preda, vacanta, Roma, ezoterism, An Chinezesc

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova