2018-09-25 00:27


Valentina Pelinel face noi dezvăluiri: Nu e uşor să fii acuzată pe nedrept...

 |  10:40
Valentina Pelinel face noi dezvăluiri: Nu e uşor să fii acuzată pe nedrept...

Valentina Pelinel a precizat joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că nu este uşor să fii acuzată pe nedrept, mai ales când eşti însărcinată. Fostul fotomodel a ţinut să le mulţumească celor care o încurajează să treacă peste această perioadă.

„Va salut si va multumesc celor care ma incurajati sa trec peste perioada asta. Nu e usor sa fii acuzata pe nedrept de oameni care nu iti cunosc viata, mai ales cand esti insarcinata. Important este ca am aceasta minune cu mine iar cei care acuza se vor lamuri ca nu e totul atat de negru si ei sigur nu se califica sa ridice piatra catre mine. E cineva perfect? Sigur nu, deci nici eu. Dar macar nu acuz, nu judec, nu vorbesc urat de nimeni in public si nu fac parte dintre cei care profita acum de situatie ca sa faca un leu in plus, fara pic de umanitate”, a scris Valentina Pelinel. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-07

TAGURI: valentina pelinel, dezvaluire, acuza, nedrept
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PARADISUL CRACILOR
07 Ian 2016

Ce mare scofala , sa fecundat o vaca , dintre alte vaci . Vaca-i vaca , ce sa faci , dadea mereu din craci . Si un tigan borit puscarias hot . Curva era mireasa de forma cu un prost si se lauda ca dadea cu curu in mai multe maciuci . curva ordinara , taci lucratoare cu gura .
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...