2019-01-19 19:04


Valentina Pelinel l-a luat si pe fiul lui Borcea la petrecerea de Revelion

 |  17:04
Valentina Pelinel l-a luat si pe fiul lui Borcea la petrecerea de Revelion

Intalnire suprinzatoare pe final de an in familiile Borcea-Pelinel. Valentina a petrecut Revelionul impreuna cu Mihaela, fosta sotie a iubitului ei, Cristi Borcea, iar de la petrecere nu a lipsit nici micutul Milan Cristian, baietelul in varsta de sase luni, rodul dragostei dintre blonda si seful dinamovistilor. Singurul absent, motivat insa, a fost chiar personajul principal al telenovelei, milionarul Borcea aflandu-se momentan dupa gratii.

Ultima noapte din 2016 a fost una cu suprize-suprize pentru fanii telenovelei Borcea-Pelinel. Valentina a ales sa petreaca Revelionul impreuna cu Mihaela, fosta sotie a lui Cristi Borcea, chiar intr-un restaurant al milionarului aflat acum la inchisoare.

De la evenimentul cu surle, trambite si artificii nu a lipsit nici Milan Cristian, baietelul pe care Valentina Pelinel i l-a daruit milionarului dinamovist.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-02

TAGURI: valentina pelinel, revelion, mihaela borcea, milan cristian
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BASESCU
02 Ian 2017

Asta e culmea ....Să analizăm ce fac curvele României !!!!! Își iau de la gura să facă cate un copil ....Și așa devin .....Dive ....Ce trebui analizate...
ELA
05 Ian 2017

EA E OK DAR SPERAM CA BAIATUL SA NU SEMENE CU CRETINUL DE BORCEA
Random imageUltimele stiri

loading...