2018-11-17 04:39


Valentina Pelinel, la un pas să-şi piardă mama

 |  19:26
Valentina Pelinel, la un pas să-şi piardă mama

Valentina Pelinel a avut parte de o copilărie nefericită şi plină de lipsuri. Georgeta Pelinel, mama frumoasei blonde, a avut o căsnicie nefericită cu soțul ei și a fost la un pas să se sinucidă, din cauza lipsurilor.

"Căsătoria e ca o loterie. Eu am tras lozul necâștigător. Când mi-am cunoscut soțul a încercat să-mi ascundă multe lucruri. Adevărata lui față i-am văzut-o după căsătorie. Tot timpul am căutat să nu afle fetele adevăratele probleme ale familiei, pentru a le proteja. Sinceră să fiu erau foarte multe zile în care eu mă duceam la biserică, plângând. Atunci îl întrebam pe Dumnezeu ce să fac, pentru a putea să le ofer mâncare fiicelor mele. M-am gândit chiar să-mi iau zilele, dar mi-am dat seama că poate eu scap de probleme, dar fiicele mele nu. (...)

Pe patul de moarte soțul meu și-a cerut iertare. A recunoscut că m-a chinuit și m-a făcut să sufăr. Atunci l-am întrebat de ce a făcut aceste lucruri și mi-a spus că a fost indolent și prost toată viața, apoi mi-a cerut să-l iert", a declarat mama Valentinei Pelinel, miercuri, în emisiunea "Happy Hour", de la Pro TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-06-24

TAGURI: Valentina Pelinel, mama, copilarie, casatorie, Georgeta Pelinel
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...