2017-01-18 19:06

MONDEN


Vandici, surprize... surprize de Revelion

 |  21:00
Vandici, surprize... surprize de Revelion

Aşa cum se întâmplăîn fiecare an, în preajma Sărbătorilor de iarnă, vedetele noastre îşi fac planuri despre cum vor petrece Crăciunul sau Revelionul. În cazul Ilincăi Vandici, deşi s-a despărţit de Marica şi a lăsat să se înţeleagă că nu-i este deloc uşor, ea are un program extrem de încărcat. Mai mult, vedeta este hotărâtă să plece în Austria, alături de unii dintre cei mai buni prieteni ai săi.

Ilinca Vandici, vedeta Antenei 2, se pregăteşte intens pentru emisiunea specială dedicată Sărbătorilor de iarnă. Fosta iubită a lui Marica ia lecţii de dans cu Bursucu şi va avea un moment artistic în noaptea de Revelion, la trustul Intact. Pentru că vrea să petreacă sărbătorile alături de cei dragi, aceasta a decis să meargă de Crăciun acasă, în Oradea, pentru a profita de frumuseţea locurilor şi tradiţiilor din Ardeal. “Voi pleca în Austriala schi împreună cu un grup de prieteni. Îmi plac foarte mult munţii austrieci şi îmi place enorm să schiez. De Crăciun merg acasă la ai mei, îmi place să petrec această sărbătoare împreună cu ei, mi se pare chiar important, să facem cu toţii acest lucru”, a spus Ilinca Vandici.

Ilinca, faţă în faţă cu reporterii

Ilinca Vandici este vedeta noii producţii a Antenei 2, “Showbiz Report”, emisiune care este transmisă, zilnic, de la ora 18.30 la 19.30 şi al cărei subiect este legat de cele mai incitante ştiri din ziarul “Libertatea”. Ilinca are sarcina de a-i intervieva pe reporteri, iar aceştia le povestesc telespectatorilor detalii care n-au mai avut loc în ziar, culisele ştirilor, vor împărtăşi informaţii şi impresii pe care le-au adunat de-a lungul vremii despre cele mai importante personalităţi ale lumii mondene, politice, sportive sau economice. Anul trecut, frumoasa prezentatoare a debutat şi ca actriţă în serialul de la Antena 1, “Narcisa Sălbatică”, unde a interpretat rolul Angelei. “E un eveniment important în viaţa mea, e un vis din copilărie al meu să ajung actriţă. La început a fost mai greu, pentru că nimeni nu ştia ce este cu mine acolo. E o provocare pentru mine, sper să mă descurc", declara Ilinca atunci.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-17

TAGURI: Ilinca Vandici, Revelion, surprize, Craciun, familieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image