2017-01-24 19:29


Vanessa Redgrave şi-a prins tatăl în pat cu soţul său. Actriţa a trecut printr-o experienţă înfiorătoare

 |  18:40
Vanessa Redgrave şi-a prins tatăl în pat cu soţul său. Actriţa a trecut printr-o experienţă înfiorătoare

Celebra actriţăbritanică Vanessa Redgrave a avut o tinereţe zbuciumată, plină de aventuri, darşi de deziluzii. Aceasta a fost căsătorită cu regizorul Tony Richardson timp decinci ani, iar cei doi au avut împreună două fiice, Natasha şi Joely. Fericireatalentatei actriţe de teatru şi televiziune a fost însă eclipsată denumeroasele aventuri ale soţului său cu femei precum actriţa Jeanne Moreau, darşi cu o serie de bărbaţi, regizorul fiind cunoscut pentru orientările salebisexuale. În mrejele sale a picat chiar tatăl Vanessei Redgrave, MichaelRedgrave.

Se pare că acesta afost, de altfel, şi motivul despărţirii cuplului Richardson-Redgrave. Potrivitregizorului Brian Desmond Hurst, Vanessa Redgrave a povestit prietenilorapropiaţi cum, ajungând acasă mai devreme într-o zi, şi-a surprins soţul în patcu tatăl ei, actorul Michael Redgrave, la rândul său bisexual. La vedereafiicei sale în pragul uşii, acesta ar fi răspuns nonşalant: „Draga mea, tu îliubeşti, eu îl iubesc. Care este problema?”.Aventura lui Richardson (foto stânga) cu Jeanne Moreau din timpul căsniciei cuVanessa Redgrave a fost o altă lovitură dată actriţei, care încă îl iubea pe regizor.Pentru ca sfidarea să fie maximă, Richardson le-a distribuit pe cele douăactriţe în filmul său, „TheSailor from Gibraltar“. În această producţie, Moreau interpreteazărolul unei femei divorţate care pleacă în căutarea unui marinar cu care avuseseodată o aventură pasională, în timp ce Vanessa joacă rolul “celeilalte femei”,care este trădată în favoarea lui Moreau.

Câtevasăptămâni mai târziu, Moreau avea o altă aventură cu un cadet grec cu 13 animai tânăr, care interpreta rolul marinarului în film. Furios, Richardson alansat zvonul că acesta fusese gigolo pentru femei în vârstă în New York.Lovitura finală a fost atunci când filmul a fost primit cu aprecieri extrem deproaste din partea criticilor, care însă au comentat apariţia Vanessei ca fiindcea mai bună interpretare din film.

Vedeta are uncopil cu Franco Nero

Dupăaceste experienţe nefericite, Tony Richardson s-a întors la familia sa pentru oscurtă perioadă, în timp ce Vanessa a mers mai departe, cunoscând alţi actori(precum Franco Nero, cu care are şi un copil) şi regizori şi implicându-se înproiecte importante pentru drepturile omului.Printre cele mai importante premii primite de Vanessa Redgrave de-a lungultimpului se numără Oscarul pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar înanul 1978, pentru filmul „Julia“,precum şi Globul de Aur pentru Cea mai bună actriţă într-un rol principalpentru interpretarea din „Isadora“.

Anultrecut, Vanessa Redgrave a avut parte de o nouă experienţă traumatizantă, cândfiica sa, îndrăgita actriţă Natasha Richardson, a decedat în urma unui accidentde schi. Natasha era soţia lui Liam Neeson şi este cunoscută mai ales pentrurolul său din “Maid in Manhattan”, unde a jucat împreună cu Jennifer Lopez şiRalph Fiennes.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-08-20

Mai multe imagini:
Vanessa Redgrave şi-a prins tatăl în pat cu soţul său. Actriţa a trecut printr-o experienţă înfiorătoare
zoom
Vanessa Redgrave şi-a prins tatăl în pat cu soţul său. Actriţa a trecut printr-o experienţă înfiorătoare
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image