2018-12-12 01:07


Vara asta uită de kilogramele în plus

 |  13:44
Vara asta uită de kilogramele în plus

Pregăteşte-te pentru vară şi întâmpin-o cu o siluetă care să îţi aducă numai complimente. Iată câteva sfaturi pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Mai întâi bea apa şi apoi mănâncă

Se poate întâmpla de multe ori ca organismul nostru să interpreteze greşit senzaţia de sete şi să ne dea impresia că ne este foame. Astfel ajungem în fata frigiderului şi mâncam fără ca măcar să fie necesar. Este recomandat să bei zilnic în jur de 8 pahare de apă pentru a te hidrata şi pentru a te asigura că nu faci confuzia menţionată mai sus. Iar acest truc cu băutul apei înainte de masă poate suna bizar dar este cu adevărat eficient. După ce bei apa aşteaptă în jur de 10 minute înainte de a te pune la masă. Vei vedea că doar un pahar este suficient pentru a-ţi da senzaţia de saţietate şi vei mânca mult mai puţin.

Mănâncă responsabil

Evită să mănânci pe fugă, la birou sau în faţa televizorului. Evită de fapt să mănânci în orice alte condiţii care îţi distrag atenţia şi nu îţi permit să te concentrezi asupra procesului. În felul acesta vei face greşeală fatală de a mânca mai mult decât trebuia şi să consumi o cantitate mai mare decât aveai nevoie de fapt. Aşa că, de acum încolo, aşează-te la masă şi mănâncă atent.

Înlocuieşte carnea cu ciuperci

Nutriţioniştii îţi oferă secretul pentru a scăpa de kilograme fără a fi necesar să recurgi la exerciţiile fizice. În locul unie fripturi, alege ciuperci la grătar. Aceste legume te ajută să reduci consumul de carne şi să reduci în jur de 220 de calorii. În plus, ciupercile sunt o sursă bogată de proteine şi au un aport caloric scăzut. Pentru serviciu, poţi pregăti un sendviş cu pâine din cereale integrale, ciuperci şi un mix de legume sănătoase.

Alege fructele colorate

Potrivit specialiştilor, fructele colorate precum afinele, murele, merele, căpşunele, nectarinele şi prunele au un aport scăzut de zahăr şi sunt bogate în fibre. Consumă aceste fructe zilnic pentru a împiedica depunerea de grăsimi. Consumul acestor fructe te va ajuta să stimulezi procesul de detoxifiere şi să elimini toxinele din organism.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-07-02

TAGURI: sfaturi, kilograme în plus, metode
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...