2017-01-24 09:08


Vara la teatru: „Te iubesc! Te iubesc?”, cu Manuela Hărăbor

 |  16:03
Vara la teatru: „Te iubesc! Te iubesc?”, cu Manuela Hărăbor

Bucureşti,La Muse, marţi 12 iulie, ora 21.00

Compania de Teatru D'Ayane propune o reţetă comică despre cum să fim fericiţi în cuplu şi cum să evitămblazarea în doi. Materialul dramatic ce stă la baza acestui spectacol porneştede la piesa "Zăpezile de altădată" de regretatul dramaturg DumitruSolomon. O poveste relaxantă, de vară, despre cât de diferiţi şi totuşiasemenea suntem când vine vorba de dragoste.

Scurtă prezentare:

...sau, mai bine zis, o reţetă comică despre cum să fim fericiţi încuplu şi cum să evităm blazarea în doi.1. Nu există nici o diferenţă între un bărbat prost şi unul înţelept, atunci cândaceştia se îndrăgostesc. 2. Dacă bărbatul crede că a câştigat o dispută, victoria e doar în mintea lui! 3. Calităţile care o atrag pe femeie la un bărbat sunt exact acelea pe care nule va mai suporta mai târziu. 4. Dacă dragostea este oarbă, căsătoria îţi deschide ochii. 5. Secretul căsătoriei fericite: să nu ai preferinţe, ci să te mulţumeşti cuceea ce ai. 6. Secretul fericirii în cuplu: Să nu-ţi vină ideea să compari! 7. Dacă iubirea este răspunsul, puteţi să repetaţi întrebarea?

În această piesăde teatru veţi avea ocazia să o revedeţi pe actriţa Manuela Hărăbor jucând alăturide Corina Moise şi George Corodeanu. Regia este semnată de Chris Simion.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-01-24

Mai multe imagini:
Vara la teatru: „Te iubesc! Te iubesc?”, cu Manuela Hărăbor
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image