2016-12-08 22:07

MONDEN


Vârciu a depănat amintiri cu fosta soţie

 |  15:14
Vârciu a depănat amintiri cu fosta soţie

După ce Liviu Vârciu şi fosta lui soţie Adelina au fost prinşi de paparazzi în ziua de Valentine's Day, interpretul a recunoscut totul, dar a negat faptul că ar forma din nou un cuplu. „Am fost împreună o zi, am fost la munte, da. Pentru mine este un subiect delicat, prea discutat, numai eu ştiu ce este în sufletul meu, nu vreau să fiu judecat şi nici nu vreau să apar la televizor. Oamenii de acasă mă judecă pe mine sau pe Adelina. Nu mai este o poveste de dragoste, a fost. Eu, Liviu Vârciu, fac şi alte lucruri frumoase”, a declarat el în emisiunea „Cancan TV”, de la Kanal D. Acesta a explicat şi motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru. „Nu ne-am împăcat, a fost doar o zi frumoasă în care am depănat amintiri fără să ne certăm. De asta am plecat cu maşina prietenilor, să evităm orice apariţie, să fim doar noi doi”, a explicat Liviu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-17

TAGURI: Liviu_Varciu, Adelina_Pestritu, Valentine's DayComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANA
25 Feb 2012

Unde a disparut comentariul meu.Ma,neseriosilor
ANA
25 Feb 2012

Sa spuneti voi la "mutu" ca nu v-ati culcat impreuna.("mutu" este o expresie).Dragostea si tusea nu se pot ascunde.Oricum noi avem rabdare 9 luni de zile si apoi mai vorbim. Nu v-ati dus voi impreuna de sanchi sa va aflati in treaba.,doi prosti care nu vor sa recunoasca ca inca se iubesc.Adelina sa stii ca nu-ti cade steaua sa dai inapoi sa fii cu Liviu daca asta iti doresti cu adevarat.(asta daca o ai).Daca nu,vezi-ti de treaba,pune punct,sa-si poata si el vedea de viata lui.Nu te juca cu focul ca s-ar putea sa te arzi.Ajunge cu figurile pe care le-ai facut.Ori e alba ori e neagra,spune ce vrei si gata cu circul de-a dragostea ca incepi sa devii penibila. Si nu uita ca nu esti stea de pe cer decit atit cit Liviu mai doreste acest lucru.
ANA
25 Feb 2012

D-le ,Liviu Varciu,fii cuminte ca nu s-au terminat fetele si femeile de pe lumea asta.Oricare ar fi mindra sa fie aleasa ta.Nu-i mai face reclama si jocul la aceasta inchipuita.Te inteleg si-ti inteleg sentimentele dar nu se termina lumea cu o femeie.Mai are balta peste.Capul sus si tot inainte.Mult succes.
ANA
25 Feb 2012

Alo,Adelina Pestritu se aude? da un semn de viata! Pe noi nu ne duci cu zaharelul........

Adauga un comentariu

Random image