2017-01-18 05:55

MONDEN


Vârciu a depănat amintiri cu fosta soţie

 |  15:14
Vârciu a depănat amintiri cu fosta soţie

După ce Liviu Vârciu şi fosta lui soţie Adelina au fost prinşi de paparazzi în ziua de Valentine's Day, interpretul a recunoscut totul, dar a negat faptul că ar forma din nou un cuplu. „Am fost împreună o zi, am fost la munte, da. Pentru mine este un subiect delicat, prea discutat, numai eu ştiu ce este în sufletul meu, nu vreau să fiu judecat şi nici nu vreau să apar la televizor. Oamenii de acasă mă judecă pe mine sau pe Adelina. Nu mai este o poveste de dragoste, a fost. Eu, Liviu Vârciu, fac şi alte lucruri frumoase”, a declarat el în emisiunea „Cancan TV”, de la Kanal D. Acesta a explicat şi motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru. „Nu ne-am împăcat, a fost doar o zi frumoasă în care am depănat amintiri fără să ne certăm. De asta am plecat cu maşina prietenilor, să evităm orice apariţie, să fim doar noi doi”, a explicat Liviu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-17

TAGURI: Liviu_Varciu, Adelina_Pestritu, Valentine's DayComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANA
25 Feb 2012

Unde a disparut comentar iul meu.Ma,neseriosilor
ANA
25 Feb 2012

Sa spuneti voi la "mutu" ca nu v-ati culcat impreu na.("mutu" este o expresi e).Dragostea si tusea nu se pot ascunde.Oricum noi avem rabdare 9 luni de z ile si apoi mai vorbim. N u v-ati dus voi impreuna de sanchi sa va aflati in treaba.,doi prosti care nu vor sa recunoasca ca i nca se iubesc.Adelina sa stii ca nu-ti cade steaua sa dai inapoi sa fii c u Liviu daca asta iti dor esti cu adevarat.(asta da ca o ai).Daca nu,vezi-ti de treaba,pune punct,sa-s i poata si el vedea de vi ata lui.Nu te juca cu foc ul ca s-ar putea sa te a rzi.Ajunge cu figurile pe care le-ai facut.Ori e a lba ori e neagra,spune ce vrei si gata cu circul d e-a dragostea ca incepi s a devii penibila. Si nu u ita ca nu esti stea de p e cer decit atit cit Livi u mai doreste acest lucru .
ANA
25 Feb 2012

D-le ,Liviu Varciu,fii cu minte ca nu s-au terminat fetele si femeile de pe lumea asta.Oricare ar fi mindra sa fie aleasa ta.N u-i mai face reclama si j ocul la aceasta inchipuit a.Te inteleg si-ti intele g sentimentele dar nu se termina lumea cu o femeie .Mai are balta peste.Capu l sus si tot inainte.Mult succes.
ANA
25 Feb 2012

Alo,Adelina Pestritu se a ude? da un semn de viata! Pe noi nu ne duci cu zah arelul........

Adauga un comentariu

Random image