2016-12-03 16:03

MONDEN


Vedete autohtone fără carnet de conducere

 |  21:00

A fi persoană publică nu implică neapărat a avea maşină de fiţe. Însă unele vedete nu posedă nici măcar carnet de şofer, preferând metoda bănoasă, dar sigură. Evident, în majoritatea cazurilor vorbim de taxiuri, mijloacele de transport în comun nefiind pe placul  unor celebrităţi din showbizul autohton.

Maia Morgenstern

Chiar dacă pare greu de crezut, marea actriţă de film şi teatru Maia Morgenstern preferă să circule cu mijloace de transport în comun, nu cu taxiul, aşa cum cred unii şi nici cu maşina personală, aceasta refuzând categoric să obţină carnetul de conducere. Astfel că aceia care o iubesc pe Maia au şansa de a se întâlni cu ea şi cu fetiţele ei prin autobuzele aglomerate din Bucureşti.

Cosmina Păsărin

Cosmina Păsărin, de exemplu, mărturiseşte că nu are permis dintr-un motiv foarte simplu: Nu vede rostul! „Deşi am urmat la un moment dat cursurile unei şcoli de şoferi, am realizat ulterior că nu este pentru mine. Nu pot să fac ceva ce nu-mi place. În plus, un automobil mi se pare o pierdere de bani. Costă foarte mult atât achiziţionarea lui, cât şi întreţinerea. Cu metroul n-am mai mers de 10 ani, iar cu RATB-ul merg rar”, explică bruneta.

Irina Margareta Nistor

Criticul de film Irina Margareta Nistor este o altă personalitate care preferă să circule cu taxiul, pe motiv că este mult mai comod, iar responsabilitatea nu este atât de mare. Atunci când este invitată la diferite evenimente mondene, aceasta se asigură întotdeauna că i se va pune la dispoziţie un şofer care să o ducă la destinaţie.

Alex Velea

Pe de altă parte, Alex Velea spune că a încercat să ia carnetul. Şi nu o dată, ci de două ori. De fiecare dată însă fără rezultat. „Am deja un Volkswagen Golf pe care l-am cumpărat ca să mă motiveze să îmi iau carnetul. Momentan îl conduce Ana, deşi în majoritatea timpului se pune praful pe el în parcare”, mărturiseşte tânărul interpret.

Buzdugan

Şi Daniel Buzdugan a început şcoala de şoferi. Cu toate astea el nu a reuşit să obţină permisul. Motivul? „Nu am mai avut chef. Mi se părea inutil să sacrific o vacanţă pentru învăţat şi am preferat să mă distrez”, explică vedeta tv.

Connect-R

Connect-R face şi el parte din rândul vedetelor fără carnet. Asta deşi, spun apropiaţii, obişnuieşte să conducă „pe naşpa”. În restul timpului, starul R&B se plimbă cât este ziua de mare cu taxiul. Nu de alta, dar vi l-aţi putea imagina vreodată pe artist, îngrămădit, într-un tramvai sau metrou bucureştean?

Elena Merişoreanu

Interpreta de muzică populară Elena Merişoreanu a avut parte de momente de groază în urmă cu câţiva ani, când a fost la un pas să-şi piardă viaţa într-un accident de maşină. Astfel că artista a jurat că nu va mai conduce niciodată propria maşină. “Am refuzat să mai dau examen pentru că îmi este teamă să conduc. Aşa că, de cele mai multe ori când sunt nevoită să plec de acasă, chem un taxi sau îl rog pe soţul meu să mă conducă el cu maşina la destinaţie. Nu vă daţi seama?Era să mor. Cum aş putea să mă mai urc la volan”, ne-a declarat cântăreaţa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-08-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image