2018-12-19 06:22


Vedete care au dat-n bară căsătorindu-se mult prea tinere

 |  12:14
Vedete care au dat-n bară căsătorindu-se mult prea tinere

Miley Cyrus (foto) s-a logodit de curând cu actorul Liam Hemsworth. Vedeta din “Hannah Montana” se pregăteşte, astfel, pentru căsătorie la o vârstă fragedă, actriţa şi cântăreaţa având acum 19 ani. Decizia unor vedete de a se căsători atunci când erau foarte tinere nu s-a dovedit bună în multe cazuri.

Căsătoriile unor vedete care au ales să facă “pasul cel mare” atunci când erau foarte tinere nu au rezistat, relatează , citat de Mediafax.

Macaulay Culkin a ales să se căsătorească la numai 17 ani, în 1998, cu iubita lui de atunci, Rachel Miner. Cei doi s-au despărţit după numai 2 ani şi au divorţat în anul 2002.

Leanne Rimes s-a măritat cu Dean Sheremet atunci când avea numai 19 ani, în 2002. Relaţia celor doi s-a încheiat şapte ani mai târziu, când vedeta şi-a înşelat partenerul cu actualul său soţ, Eddie Cibrian.

Actriţa Drew Barrymore s-a căsătorit şi ea atunci când avea 19 ani, în 1994, cu Jeremy Thomas. Căsnicia celor doi nu a durat decât o lună.

O altă vedetă care s-a căsătorit la 19 ani este Kim Kardashian. Cântăreaţa s-a măritat în 2000 cu producătorul Damon Thomas şi a divorţat de acesta patru ani mai târziu.

Angelina Jolie a ales să se mărite cu actorul Johnny Lee Miller, cu care a jucat în filmul “Hackers”, atunci când avea 20 de ani. Jolie şi Millers-au despărţit în 1997 şi au divorţat în 1999.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-09-21

TAGURI: vedete, divort, casatorie, miley cyrus, Angelina jolie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...