2017-01-17 07:11

MONDEN


Vedete care au fentat moartea în 2011

 |  20:59
Vedete care au fentat moartea în 2011

Se spune că fiecare dintre noi avem o cumpănă în viaţă, un moment dificil peste care, dacă avem norocul, trecem cu brio. Aşa s-a întâmplat şi cu unele vedete din showbizul autohton, care au avut de trecut peste episoade dramatice, ce le-au marcat viaţa. Vă prezentăm mai jos câteva dintre persoanele publice care au păcălit moartea.

Teo Trandafir

Teo Trandafir a fost internată în luna ianuarie la Clinica AKH din Viena, cu diagnosticul pancreatită acută severă. Recuperarea ei s-a făcut cu dificultate şi a necesitat repetarea intervenţiei chirurgicale. Fosta vedetă de televiziune a revenit în ţară pe 20 aprilie şi a explicat prin ce momente de groază a trecut. “Medicii au încercat să mă ţină la distanţă de adevăr, care, ulterior am aflat, a fost crud. Nu au ştiut tot timpul dacă o să scap. Au fost fluctuaţii foarte mari de stare, am suferit mai multe intervenţii chirurgicale şi la nici una dintre ele nu se ştia dacă sorţii vor fi cei scontaţi. După ce ai văzut moartea cu ochii aştepţi să vezi şi viaţa”, a mărturisit vedeta la “Happy Hour” chiar în ziua în care s-a întors în ţară.

Ovidiu Lipan Ţăndărică

În luna septembrie a acestui an, interpretul a fentat moartea, după ce a fost implicat într-un accident de maşină. “Cineva mi-a intrat în faţă, am pierdut controlul maşinii şi am intrat în nişte stâlpişori. Doamne fereşte, se putea întâmpla mult mai grav. Am o pagubă de vreo 4.000 de euro, capota maşinii este distrusă. Am fost la un pas de moarte, a fost foarte urât. M-am speriat îngrozitor”, a declarat el. “Toată lumea se simte acum bine. Am pus maşina pe linie. Dar tot răul spre bine: acum vreau să îmi cumpăr un jeep. N-a fost vina mea. Am fost prins ca un cleşte, m-am lovit de un stâlp pe marginea străzii, mi-am făcut maşina zob, dar am scăpat”, a adăugat cântăreţul.

Mihaela Tatu

Cel mai negru coşmar din viaţa Mihaelei Tatu a luat sfârşit în urmă cu câteva luni, vedeta reuşind să se opereze cu succes de fibrom uterin. După ce a fost la control, acesteia i s-a spus că deşi fibromul a căzut, s-a necrozat, motiv pentru care a avut nevoie urgentă de operaţie. “Totul s-a petrecut foarte repede. Acum sunt în recuperare, pentru că nu a fost o operaţie uşoară. A durat vreo cinci ore, dar totul e bine când se termină cu bine. Am senzaţia că s-a mai încheiat un capitol din viaţa mea, că am în faţă un nou început şi că, dacă voi avea grijă cum trebuie de mine, voi mai avea multă treabă de acum încolo”, a  precizat Mihaela Tatu. După această perioadă grea, realizatoarea tv a ţinut-o din vacanţă în vacanţă, reuşind să viziteze nu mai puţin de şapte ţări în patru luni.

Dj Wanda

Dj Wanda a trecut, de asemenea, printr-o experienţă urâtă. Vedeta de televiziune a fost la un pas să îi calce pe urme lui Ludwig van Beethoven, care a rămas surd. Wanda nu a vrut să dea detalii despre păţania care era să o lase fără unul dintre cele mai importante simţuri. “Am avut momente când chiar era posibil să rămân fără auz”, s-a rezumat să declare Dj Wanda, pentru Zeus Tv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-29

Mai multe imagini:
Vedete care au fentat moartea în 2011
zoom
Vedete care au fentat moartea în 2011
zoom
Vedete care au fentat moartea în 2011
zoom


TAGURI: Teo Trandafir, Mihaela Tatu. Tandarica, experiente urate, cumpanaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

OMU'
12 Dec 2011

astea-s vedete?????

Adauga un comentariu

Random image