2017-01-22 07:55

MONDEN


Vedete, căsătorie din dragoste… pentru bani

 |  21:00
Vedete, căsătorie din dragoste… pentru bani

Este cunoscut faptul că sentimentele au fost înlocuite de majoritatea dintre vedetele de la noi de conturile din bancă. Sunt multe exemplele de dive care, înainte să-l cunoască pe alesul inimii, nici nu visau să ajungă la statutul de care se bucură astăzi.Acum au bani, faimă şi respect. Vă prezentăm câteva dintre vedetele care au ştiut ce vor de la viaţă.

În 2006, Monica Gabor a acceptat cererea în căsătorie a milionarului în euro Irinel Columbeanu, cu 30 de ani mai bătrân decât ea şi cu vreo 20 de centimetri mai scund. Chiar şi aşa, Monica nu a putut da cu piciorul unei şanse care îi putea schimba viaţa. În prezent, deşi divorţată de „geniul malefic de la Izvorani” - aşa cum îi spunea ea fostului soţ - Monica Gabor trăieşte pe propriile picioare. Mai mult, aceasta şi-a găsit un alt iubit bogat.

Relaţia dintre Oana şi Viorel Lis vine să demonstreze că relaţiile dintre şef şi secretară nu sunt doar un mit. Când s-au cunoscut, ea era o secretară umilă, provenită dintr-o familie năpăstuită şi cu o copilărie traumatizantă. Viorel Lis era primarul Capitalei, un bărbat cu aproape 30 de ani mai bătrân decât ea. Pentru acesta a fost dragoste la prima vedere, pentru Oana a fost luminiţa de la capătul tunelului.

Alina şi Cristi Borcea s-au cunoscut în urmă cu 8 ani, când el era un bărbat însurat şi cu 3 copii. Tot de atunci există şi relaţia lor care, începută ilegal, s-a concretizat anul acesta într-o nuntă. La momentul în care l-a cunoscut pe milionarul finanţator de la Dinamo, frumoasa timişoreancă era doar un model destul de respectat. Astăzi este doamna din spatele ocupantului loc 97 din Topul Forbes 500 miliardari.

Divorţul dintre Dan şi Camelia Şucu a fost unul dintre cele mai mediatizate din România. Redevenit burlac, Dan Şucu a reprezentat o ţintă pentru femeile dornice să prospere. Astăzi, după ce i-a dăruit şi un băieţel, Diana Lăscărescu-Şucu se bucură de toate beneficiile pe care le poate avea soţia celui care ocupă locul 24 în Topul Forbes, cu o avere estimată la 155 de milioane de euro.

Ioana Tăriceanu s-a căsătorit în 2003 cu Călin Popescu Tăriceanu, devenind astfel cea de-a patra soţie a politicianului. A terminat Facultatea de Drept, însă abia în 2008 a devenit notar public, până atunci fiind doar soţia primului-ministru. Chiar dacă au divorţat, Ioana Tăriceanu se bucură încă de statutul obţinut după căsătoria cu politicianul, mai ales că cei doi au împreună un băieţel de 8 ani.

Înainte să devină soţie de miliardar, Natalia Barbu era o cântăreaţă care, în 2007, a reprezentat Republica Moldova la Eurovision, unde a reuşit să ajungă pe locul 10. În prezent, ea este căsătorită cu Nicolae Sota, ocupantul locului 46 în Top Forbes şi fostul soţ al Danei Sota.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-04-13

Mai multe imagini:
Vedete, căsătorie din dragoste… pentru bani
zoom
Vedete, căsătorie din dragoste… pentru bani
zoom
Vedete, căsătorie din dragoste… pentru bani
zoom

Vedete, căsătorie din dragoste… pentru bani
zoom
Vedete, căsătorie din dragoste… pentru bani
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image