2017-01-21 21:42

MONDEN


Vedete catalogate „spărgătoare de căsnicii”

 |  15:05
Vedete catalogate „spărgătoare de căsnicii”

Amantele există, ele iubesc, urăsc şi, de cele mai multe ori, despart fără nici o urmă de regret. Prezentăm mai jos patru exemple de doamne care, la un moment dat, au jucat un rol decisiv în fosta căsnicie a actualului partener şi pentru care replica „Până când moartea vă va despărţi” nu a însemnat mai nimic.

Diana Munteanu-Niculescu a intervenit într-o căsnicie

Claudiu Niculescu a fost acuzat de fosta soţie, Lidia, că şi-ar fi neglijat copiii din momentul în care s-a îndrăgostit de prezentatoarea tv. „Eu nu vreau să-i stric imaginea, să îl am pe conştiinţă. L-am lăsat pe el să decidă, i-am dat libertate şi aşa am ajuns aici. Însă este rău că se îndepărtează de copii, o să regrete mai târziu, când Alexandru şi Rebeca o să-l dispreţuiască. O să realizeze în timp ce a făcut în ultimii ani. Eu sunt cu nervii la pământ”, povestea Lidia Niculescu în 2006, atunci când era în plin divorţ de fotbalist. Pe de altă parte, prietena Ana-Maria Prodan i-a luat apărarea în permanenţă, spunând că cel şifonat din această relaţie a fost Niculescu. Ea a declarat că Lidia şi-a înşelat soţul chiar cu unul dintre prietenii lui şi el tot fotbalist. Întreaga nebunie a luat sfârşit în anul 2007 când cei doi îndrăgostiţi, Diana şi Claudiu, s-au căsătorit

Alina Vidican a suferit şi a trăit pentru relaţia cu Cristi Borcea

După o relaţie extraconjugală care a durat 8 ani, finanţatorul de la Dinamo, Cristi Borcea, a divorţat de soţia sa, Mihaela, şi s-a căsătorit cu Alina Vidican, iubita pe care a ţinut-o ascunsă la Miami.

”Ne-am cunoscut în avion pe 14 iunie, acum 8 ani. Am văzut o fată frumoasă în blugi şi tricou şi am intrat în discuţii. Eu am făcut primul pas. N-a ştiut cine sunt, asta a fost şansa mea, altfel eram curăţat. Mi-a fost foarte greu să mă împart, ea a suferit şi a trăit pentru relaţia noastră, niciodată nu mi-a spus să divorţez. Am simţit că va fi cu mine. Chiar dacă am trecut prin momente grele, am învins şi acum suntem împreună. Am avut mai multe tentative în aceşti 8 ani să fac publică situaţia, însă când am fost pregătit din toate punctele de vedere am vorbit cu Mihaela şi i-am explicat care este situaţia”,a spus Cristi Borcea într-un interviu pentru „Happy Hour”.

Iulia Marciuc, cea mai cunoscută amantă

Timp de 14 ani, Iuliana Marciuc a iubit un bărbat însurat. În această perioada s-a şi căsătorit, în speranţa că va uita de iubirea ei. Iuliana a divorţat pentru că îl iubea pe Adrian. Într-un final, acum 7 ani, Iuliana Marciuc a sfârşit prin a-i face un copil bărbatului care timp de 14 ani a preferat să ducă o viaţă dublă, să fie tată şi soţ în două părţi. În 2009,  a decis că e vremea să pună punct acestei situaţii, fapt pentru care pe 28 octombrie s-a pronunţat divorţul dintre Adrian Enache şi soţia, Corina.

Silvia Chifiriuc a distrus căsnicia lui Petre Roman

Divorţul dintre Petre Roman şi Mioara Roman a fost urmat de un mare scandal care  a avut loc în 2007. Atunci, după 34 de ani căsnicie, Petre Roman a decis să părăsească domiciliul conjugal, iar soţia Mioara declara: „Soţul meu a plecat de acasă de două săptămâni. Divorţăm şi basta. Nu mă întrebaţi de ce, că nu ştiu. Nici fetelor nu le răspunde la telefon”. Câteva zile mai târziu s-a aflat că Petre Roman trăieşte o poveste de dragoste cu Silvia Chifiriuc, o cântăreaţă de 37 de ani. În 2009, la doi ani de la divorţul de Mioara, Petre Roman s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc Câteva luni mai târziu, aceasta i-a dăruit şi un băieţel, Petruş Junior. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-17

Mai multe imagini:
Vedete catalogate „spărgătoare de căsnicii”
zoom
Vedete catalogate „spărgătoare de căsnicii”
zoom
Vedete catalogate „spărgătoare de căsnicii”
zoom


TAGURI: Vedete, spargatoare de casnicii, Alina_Vidican, Silvia_Chifiriuc, Iuliana_MarciucComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image