2017-01-22 07:58

MONDEN


Vedetele îşi ard pielea pentru a întineri

 |  21:00
Vedetele îşi ard pielea pentru a întineri

Înainte de a le invidia pe vedetele pe care le admiraţi prin reviste pentru tenul de porţelan pe care îl au ar trebui să ştiţi că, mai ales la ele, “obrazul subţire cu cheltuială se ţine”. Şi nu vorbim numai despre măştile cu aur sau tratamentele cu caviar, ci despre exfolieri puternice care le lasă fără câteva straturi de piele, aşa încât cea bătrână şi ridată face loc celei de bebeluş. Mariah Carey, Demi Moore, GwynethPaltrow, dar şi Bruce Willis sau RobertDowney şi-au ars pielea cu acid din dorinţa de a întârzia bătrâneţea. De la noi, umblă vorba că Nicoleta Luciu şi Oana Zăvoranu şi-ar fi netezit pielea prin acest procedeu.

Nu se poate să păşeşti pe covorul roşu fără o vizită prelungită la cabinetul medicului estetician. Înaintea fiecărui eveniment important, orice vedetă de la Hollywood care se respectă îşi trece în agendă şi un tratament de înfrumuseţare, în funcţie de problemele pe care le are. Dar dacă te numeşti Cameron Diaz sau Jennifer Lopez, despre care se spune că în realitate au tenurile pigmentate cu coşuri şi pori deschişi, se cer tratamente care să-ţi facă pielea curată şi netedă ca o coală de hârtie. Pe lângă operaţia de mărire a sânilor, Mariah Carey a testat şi pentru piele tot ce se putea testa în materie de înfrumuseţare, de la injecţiile cu botox, tratamente cu laser şi până la peeling-ul chimic. De celulită a scăpat prin liposucţie, însă cele mai costisitoare proceduri sunt cele pentru faţă, cântăreaţa de 42 de ani plătind nu mai puţin de 150.000 de dolari pentru a scăpa de riduri şi de imperfecţiuni. Nicoleta Luciu recunoaşte că şi ea a suferit un peeling chimic şi susţine că pielea ei care se ofilise din cauza oboselii şi a stresului a redevenit luminoasă şi catifelată. În schimb, deşi nu recunoaşte decât implanturile cu silicon, Oana Zăvoranu ar fi suferit şi ea pentru o piele mai fină un tratament cu acid. La fel şi Loredana sau Daniela Gyorfi, iar Elena Băsescu a plătit 500 de euro pentru o exfoliere care să o scape de coşuri.

Demi Moore a uitat şi ea şirul operaţiilor estetice prin care a trecut de-a lungul timpului, multe sute de mii de dolari fiind investite în trupul şi chipul său. Implanturi cu silicoane, lifting al sânilor, lifting al sprâncenelor, injecţii cu botox, liposucţie a genunchilor, însă unul dintre procedurile sale preferate este peeling-ul chimic. Demi este disperată să arate ca la 30 de ani şi vrea să îndepărteze urmele pe care timpul le-a lăsat pe pielea ei, aşa că mult mai des decât îi permit doctorii îşi aplică un acid special pe faţă, care arde stratul superior al pielii şi mai apoi, după ce se curăţă cicatricile, iese la iveală pielea fină. Plăteşte de fiecare dată câte 20.000 de dolari pentru a-i fi arsă pielea.

La 57 de ani, Bruce Willis este şi el dependent de tehnicile de înfrumuseţare, deşi uneori acestea sunt foarte dureroare şi necesită timp de vindecare îndelungat. Pe lângă liftingul facial cu ajutorul căruia actorul şi-a netezit pielea pe ici, pe colo, Bruce este un client fidel al procedurilor prin care se “şlefuieşte” pielea, îndepărtându-se astfel stratul superior plin de puncte negre şi cu urme de acnee. Peeling-ul chimic este şi el la mare trecere, actorul bifând de multe ori acest tip de tratament pentru a avea o piele fină şi întinerită.

Cu o acnee care a deranjat-o mulţi ani şi care a lăsat urme nesuferite pe tenul ei, GwynethPaltrow a încercat diverse tratamente pentru a-şi curăţa tenul, însă exfolierea cu acid a fost cel mai bun dintre ele. Deşi necesită o  perioadă relativ lungă de vindecare, actriţa a scăpat astfel de porii dilataţi, de punctele negre, de acnee şi mai ales de ridurile superficiale, iar totul a fost completat de injecţiile cu botox care au nivelat pielea.

Ce este peeling-ul chimic

Peeling-ul chimic reprezintă o tehnică non- chirurgicală, o exfoliere, o arsură cu adâncime controlată la nivelul pielii, care prin descuamarea şi regenerarea tegumentului din straturile profunde asigură un aspect facial întinerit, o atenuare a tuturor imperfecţiunilor feţei. Peeling-ul chimic constă în aplicarea unuia sau a mai multor agenţi chimici exfolianţi, care asigură distrugerea straturilor superficiale, după care începe procesul de vindecare prin regenerarea epidemului, scăderea elastozei şi repoziţionarea noului ţesut dermal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-06-02

Mai multe imagini:
Vedetele îşi ard pielea pentru a întineri
zoom
Vedetele îşi ard pielea pentru a întineri
zoom
Vedetele îşi ard pielea pentru a întineri
zoom


TAGURI: peeling chimic, vedete, oana zavoranu, loredana, nicoleta luciu, tratamente infrumusetareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image