2017-01-20 07:42

MONDEN


Vedetele sar la gâtul Biancăi Drăguşanu

 |  14:26
Vedetele sar la gâtul Biancăi Drăguşanu

Bianca Drăguşanu a reuşit să devină una dintre cele mai mediatizate vedete din România, lucru care pare să nu le pice prea bine actorilor români, care au criticat felul în care aceasta îşi face publicitate. Cei care şi-au dat cu părerea au fost chiar actorii Stela Popescu şi Alexandru Arşinel. Pentru că nu a vrut să fie acuzată pe nedrept, Bianca le-a dat replica şi a spus că cei doi sunt invidioşi că nu mai sunt în topul celor mai populare vedete. De aici s-a iscat o adevărată isterie între Bianca şi câteva persoane din showbiz.

Invitată miercuri în emisiunea “Agentul VIP”, de la Antena 2, fiica fostului premier Petre Roman, Oana Roman (foto), a comentat scandalul. “Eu cred că Bianca dă dovadă de lipsă de bun simţ. E un moment în care oamenii încep să-şi piardă cumpătul, să nu mai ştie ce înseamnă o valoare...  Drama cea mai mare este că un astfel de personaj chiar crede ce spune: că e independentă, că are o formă de invidiat, că este un model. Ea nu are capacitatea de a discerne între o carieră de 50-60 de ani a Stelei şi a lui Arşinel, care are legătură cu arta, cu cultura, şi o aşa-zisă carieră a ei. Bianca este o vedetă de carton, dar nu mai ştiu ce să zic, pentru că apoi o să fiu judecată că îmi dau cu părerea, că judec, că-s penibilă. Ei bine, penibilă sau nu, eu am o meserie, nişte studii pe bune, chiar dacă sunt unii care încă  pun sub semnul întrebării acest lucru. Oricum, decât să fiu operată şi să arăt în halul în care arată Bianca, mai bine ca mine. Sunt mândră că arăt aşa”, a spus Oana Roman, miercuri, în emisiunea “Agentul VIP”.  

I-a dat replica Oanei

Roşcata nu a stat cu mâinile în sân şi i-a dat un răspuns tăios fiicei fostului premier al României. “Mesaje pentru Oana Roman: 1. Oana Roman, deşi a terminat Oxfordul, e prost informată şi mă dezinformează şi pe mine. 2. N-am spus vreodată ceva dezapreciativ, devalorizant la adresa dnei Stela Popescu şi a domnului Alexandru Arşinel! Sunt două valori incontestabile ale culturii noastre artistice, le stimez şi n-aş îndrăzni vreodată să emit afirmaţii impertinente la adresa domniilor lor! 3. Pe lângă obsesia Oxfordului, Oana Roman mai are şi obsesia mea, cred ca Oana îşi bate joc de Oxfordul pe care l-a absolvit, aducându-l public în discuţie, alături de numele unei «vedete de carton»", a postat Bianca pe pagina ei de Facebook.

Şi ei au pus-o la pământ

Manuel Dinculescu, realizatorul matinalului de la Radio 21, s-a angajat într-o discuţie despre cum afectează vârsta femeilor interesul bărbaţilor asupra lor, în care a jignit-o pe Bianca Drăguşanu, alături de Nuami Dinescu. “Bianca ce e, extraterestru? Mai are puţin şi face poc, dacă stăm să ne gândim bine. Mihaela Rădulescu este o femeie adevărată, o doamnă. Nu ţi se pare că e falsă? (n.r. Bianca) Nu ţi se pare că scârţâie, dacă te uiţi bine la ea? Este curtată de fotbalişti şi ei nu sunt bărbaţi!”, a declarat Manuel în timp ce învitaţii râdeau de Bianca.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-09

TAGURI: Bianca_Dragusanu, vedete, Oana_Roman, ArsinelComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image