2017-01-23 18:51


Vedetele ştiu să-şi vândă imaginea

 |  21:00
Vedetele ştiu să-şi vândă imaginea

Se spune că nu ai nevoie doar de promovare pozitivă pentru a ieşi în evidenţă, ci şi de una negativă. Oricum ar fi ea, presa este dornică să afle cât mai multe. Chiar şi un scandal reprezintă reclamă, putând creşte "preţul" vedetelor. Vă prezentăm mai jos câteva dintre vedetele care au ştiut cum să-şi vândă imaginea.

Pe CRBLtoată lumea îl ştie din formaţia Simplu, însă de când a început să realizeze reclame pentru o companie de telefonie mobilă, imaginea sa a avut de câştigat. Mai mult, acesta şi-a implicat aproape întreaga familie în acest proiect.

Bianca Drăguşanu face parte din "grupul" asistentelor tv care ştiu cum să îşi vândă imaginea, iar asistenta lui Dan Capatoso face pentru o sumă frumuşică. Fosta iubită a lui Botezatu, statut care i-a adus mare parte din publicitate, ocupă primul loc în topul asistentelor tv cel mai bine plătite. În plus, este şi una dintre cele mai apreciate modele de pe piaţa autohtonă.

Mihai Trăistariu ştie foarte bine că scandalurile vând. Mihai a avut foarte mult de câştigat pentru că a reprezentat România la concursul Eurovision, dar şi din scandalul în care a fost implicat alături de cântăreaţa Maria Ciobanu. Astfel că, nu trebuie neapărat să scoţi un album pentru a aduce rating televiziunilor.

Mihai Bendeac se numără printre vedetele care ştiu cum să îşi vândă imaginea, drept pentru care aproape fiecare postare de pe blogul personal ajunge subiect de presă. Nu ezită nici un moment să atace persoanele care îl deranjează, astfel că, acesta iese de fiecare dată în faţă, fără prea mult efort.

Maria Dinulescu este o actriţă extrem de apreciată, însă evită să apară prin presă, reuşind astfel, să stea departe de scandaluri. Talentul şi seriozitatea au făcut-o pe Maria să ajungă una dintre cele mai bune actriţe de la noi. La un moment dat, ea a povestit ceva detalii despre relaţia cu Poponeţ, detalii extrem de gustate de tabloide. Cu toate acestea, a ştiut când să renunţe la dezvăluirile incendiare.

Un alt artist tânăr, care s-a făcut remarcat şi a ajuns să fie foarte apreciat de public este şi interpretul Alex Velea. Un plus de imagine pentru Alex a fost şi faptul că a participat la una dintre ediţiile emisiunii "Dansez pentru tine", iar de curând acesta a fost consilierul prietenului său Smiley, în show-ul “Vocea României”.

Andra a impresionat publicul graţie vocii sale, dar a ajuns în topul artistelor preferate de români şi datorită faptului că mereu a stat departe de scandaluri şi presa a scris numai lucruri bune despre ea. Pe lângă cariera muzicală, vedeta a acceptat să fie imaginea unor produse de înfrumuseţare.

De ceva timp toată lumea vorbeşte despre succesul Innei. De multe ori s-a spus că acesta se datorează şi echipei manageriale, care ştie când şi cum să o promoveze pe frumoasa brunetă. Cu toate acestea, trebuie să ţinem cont de faptul că  Inna a câştigat Discul de Aur în Olanda, pentru vânzările albumului "Hot".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-26

Mai multe imagini:
Vedetele ştiu să-şi vândă imaginea
zoom
Vedetele ştiu să-şi vândă imaginea
zoom
Vedetele ştiu să-şi vândă imaginea
zoom

Vedetele ştiu să-şi vândă imaginea
zoom
Vedetele ştiu să-şi vândă imaginea
zoom
Vedetele ştiu să-şi vândă imaginea
zoom

Vedetele ştiu să-şi vândă imaginea
zoom

TAGURI: vedete, imagine, crbl, inna, andra, bendeac, alex velea, mihai traistariuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image