2018-06-21 15:33


Veste mare pentru fani: REVINE Guns and Roses

 |  21:42
Veste mare pentru fani: REVINE Guns and Roses

Formaţia americană Guns N’ Roses lucrează la un nou album, potrivit declaraţiilor făcute de chitaristul Richard Fortus, scrie alternativenation.net.

”Nu am început încă să înregistrăm, când spun asta, mă refer la faptul că am intrat în studio să înregistrăm un album. Am înregistrat însă multe lucruri, idei, asamblăm idei”.

El a adăugat că un nou album va exista. ”Este prea bine ca să nu se întâmple, asta simt. Formaţia este chiar o forţă acum şi sper că vom face asta şi că toţi ne bazăm pe lucrul ăsta, facem planuri”.

Cât priveşte procesul de compoziţie, în viziunea chitaristului, Axl Rose este geniul. ”Cred că genialitatea lui Axl stă în faptul că ştie să asambleze cântecele, din diverse părţi, şi le face să fie legate. Nu am văzut pe cineva să facă asta în acest fel”.

Guns N' Roses se află acum în turneu în Europa. Cel mai recent concert din ”Not in This Lifetime Tour” a avut loc duminică, la Madrid, unde trupa i-a adus un omagiu lui Chris Cornell şi a interpretat piesa ”Black Hole Sun” (Soundgarden).

Guns N' Roses, ai cărei membri fondatori (Axl Rose, Slash, Duff McKagan) s-au reunit la începutul anului 2016 pentru prima dată după 23 de ani, a pornit în turneul ”Not In This Lifetime” - aluzie la o frază rostită de Axl Rose - susţinând numeroase concerte în America de Nord şi de Sud. În 2012, întrebat de un jurnalist dacă există o şansă reală pentru ca grupul să se reunească, solistul grupului a răspuns astfel: ”Not in this lifetime” (”Nu în această viaţă”).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-05

TAGURI: guns n roses, formatie, fani, album

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova