2018-12-10 10:45


Vezi care a fost socul puternic care a imbolnavit-o de psoriazis pe actriţa Tili Niculae!

 |  12:57
Vezi care a fost socul puternic care a imbolnavit-o de psoriazis pe actriţa Tili Niculae!

Manifestata prin descuamări şi mâncărimi, afectiunea grava de care sufera actrita Tili Niculae s-a declansat in urma cu 10 ani din cauza unui soc emotional puternic. Tanara sustine ca psoriazisul a aparut atunci cand tatal ei a facut infarct.

„Sunt nouă ani de când am boala asta și nu cred că o să mai treacă vreodată. Sper doar la o ameliorare. Au vrut după biopsie să îmi dea niște pastile atât de puternice încât doi ani nici că mai aveam voie să rămân însărcinată. Le-am refuzat din start.

Mi-a afectat viața atât de mult, dar încerc sa rămân pozitivă ca să nu se agraveze. Încă sunt genul care-i mulțumesc lui Dumnezeu că este doar atât și că sigur o să-i dau eu de cap. Mi s-a spus să fac fototerapie, dar nu la 250 ron ședința. Mi se pare aberant! Am căutat pe net un aparat pentru fototerapie pe care să îl am constant acasă și sper să reușesc să îl aduc din Germania", a scris ea, pe blogul personal.

"Acum 9 ani, am avut un şoc emoţional când m-a sunat mama şi mi-a spus că tata a făcut infarct. Eram pe platourile de la Buftea, iar mama nu a mai apucat să-mi spună că e totuşi pe picioare.

Eu am încasat şocul, am crezut că l-am pierdut pe tata. Apoi l-am operat şi când l-am văzut pe targă s-a declanşat. Ani la rând medicii mi-au spus că e o eczemă. Mi-au dat creme peste creme, nu a funcţionat. Doar în perioada sarcinii s-a ameliorat. Doamne ajută că nu e ceva mai grav", a spus Tili Niculae.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-23

Mai multe imagini:
Vezi care a fost socul puternic care a imbolnavit-o de psoriazis pe actriţa Tili Niculae!
zoom

TAGURI: tili, niculae, actrita, boala, afectiune, psoriazis, soc, emotional
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...