2019-03-23 18:56


Vezi videoclipul piesei «ON A SUNDAY», care va reprezenta România la EUROVISION!

 |  22:59
Vezi videoclipul piesei «ON A SUNDAY», care va reprezenta România la EUROVISION!

Ester Peony,care va reprezenta România la Eurovision 2019, a lansatvideoclipul piesei „On a Sunday”.

Regizat de Petre Năstase, videoclipul redă în imagini povestea fiecărui vers al piesei.

„On A Sunday” a luat naştere dintr-un singur acord de chitară, a transmis interpreta, „restul a venit de la sine”.

Piesa a primit, în finala selecţiei naţionale, 65 de puncte din partea juriului şi a publicului şi a fost desemnată câştigătoare.

Compusă de Ester Peony împreună cu Alex Şerbu şi Ioana Victoria Badea, melodia va fi prezentată la Eurovision Song Contest de la Tel Aviv în a doua semifinală, pe 16 mai.

În vârstă de 25 de ani, Ester Alexandra Creţu, cunoscută ca Ester Peony, a început să cânte încă din copilărie, atunci când locuia cu familia în Montreal (Canada). În 2014, a început să compună pentru unii ca DJ Rynno, Sylvia, Tamy şi Pepe. În iarna aceluiaşi an, Ester Peony a lansat, alături de Ana Baniciu, Puya, Doddy, Vescan şi Mahia, „Cuminte de Crăciun”, iar un an mai târziu, primul single din carieră, „Sub aripa ta” (feat. Vescan). La începutul anului 2018, a lansat „Dig it”, un EP ce conţine patru piese: „On My Way”, „So Fine”, „Leaving Tomorrow” şi „Dig It”.

Sub sloganul „Dare to dream”, Eurovision Song Contest 2019 va avea loc la Tel Aviv, cu semifinalele pe 14 şi 16 mai şi finala, pe 18 mai.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-11

GALERIE MEDIA


TAGURI: ester peony, eurovision 2019, romania, videoclip, on a sunday
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIANA DIEGO
12 Mar 2019

Bună ziua tuturor, un bun vrăjitor care mă ajută să-mi recuperez soțul este aici pentru părerea ta! Numele meu este doamna Mariana Diego. Am sediul în NEW YORK, Statele Unite ale Americii Viața mea sa întors! Soțul meu a părăsit casa timp de trei ani și înseamnă să petreacă o vacanță îndoielnică. El a arătat o femeie tânără și a fost încântat de ea pentru că era bogată. Soțul meu refuză Du-te acasă cu cei doi copii pe care ia lăsat în urmă. Am plâns toată ziua Căutând ajutor. Am văzut două mărturii private: o femeie pe nume ESTHER PAUL și ELIZABETH JAKE, a mărturisit cum dr. Jungunu a adus fostul său iubit în mai puțin de 72 de ore și la sfârșitul mărturiei sale a renunțat la e-mailul dr. JUNGUNU. După ce am citit toate astea, am decis să încerc. Am luat legătura cu el pentru a mă ajuta să-mi găsesc soțul și mi-a cerut să nu-mi fac griji pentru că zeii lor vor lupta pentru mine. Mi-a spus că în noaptea în care toate spiritele s-au trezit, el ar arunca vraja să-mi aducă împreună cu soțul meu și a făcut-o în mai puțin de 24 de ore să contacteze doctorul, soțul meu sa întors spre mine și a început să vărsa lacrimi de întâlnire, așa că ceea ce mă scuză, sunt atât de fericit că acest mare pitcher face pentru mine și soțul meu. Am contactat Dr. Jungunu prin e-mailul său: drjungunusolutionspell@gmail.com sau WhatsApp + 233570528416 despre Orice problemă ați putea lua în considerare: 1, câștigați o loterie de viză în orice țară 2, pierde vraja de greutate 3, vă ajută să rămâneți gravidă 4, vă ajuta să vă promovați biroul. 5, dacă aveți nevoie de ajutor financiar. 6, salvează-te de HIV-SIDA și de cancer 7, o întâlnire bogată și faimoasă în întreaga lume. 8, inel de putere miracol 9, vă ajută să vă recuperați toți banii de la escroci 10, vrei să devii o sirenă? Luați legătura cu el oriunde în lume prin
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...