2016-12-02 20:21

MONDEN


Vezi ce spune Mircea Vintilă despre Inna, Alexandra Stan şi Eduard Maya!

 |  15:18
Vezi ce spune Mircea Vintilă despre Inna, Alexandra Stan şi Eduard Maya!

Aflat în clubul Tribute, Mircea Vintilă şi-a exprimat gândurile despre promoterii muzicii româneşti din noua generaţie, având numai cuvinte de laudă despre artiştii români recunoscuţi peste tot în lume, deşi nu agreează genul ales de aceştia: “Nu ne place Inna şi nu ascultăm Inna, însă recunoaştem că este un mare fenomen. Piesele ei se aud până şi în Siberia. Suntem mândri că ea a făcut ca muzica românească să fie cunoscută peste graniţe. Am mai fost uimiţi când am aflat că Edward Maya are 84 de milioane de accesări pe YouTube şi că Alexandra Stan a ajuns în topuri în Statele Unite. Ni se pare incredibil! Bravo lor! Credem că fiecare artist are publicul lui, iar cu toate că acum radiourile difuzează numai zăngăneli există mulţi oameni care ascultă muzică folk. Drept dovadă, la concertul de săptămâna trecută când am aniversat 19 ani de Pasărea Colibri nu mai erau locuri la Sala Palatului”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-08-16

TAGURI: mircea vintila, inna, alexandra stan, eduard maya, club tribute, pasarea colibriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Mănăstirea Pasărea, jefuită de 100.000 de euro Mănăstirea Pasărea, de lângă Capitală, a fost jefuită, hoții profitând de absența... 28 Noi 2016 | (0)
Schimbarea la faţă a politicienilor din eşalonul doi. Azi, Ion Stan. Imagini cât mii de cuvinte Ion Stan, născut pe 13 august 1955, în comuna Nucet, judeţul Dâmboviţa, a fost deputat în... 16 Noi 2016 | (0)