2016-12-04 06:11

MONDEN


Vezi cine-l provoacă pe Măruţa la un salt cu paraşuta!

 |  20:12
Vezi cine-l provoacă pe Măruţa la un salt cu paraşuta!

Mare iubitoare de adrenalină şi pasionată a sporturilor extreme, tânăra cântăreaţă de muzică populară din Maramureş, Maria Luiza Mih (foto), abia aşteaptă să-şi îndeplinească un vis: acela de a sări cu paraşuta.

Proaspăt întoarsă dintr-un week-end la schi într-una dintre cele mai exclusiviste staţiuni din Ucraina, Bukovel, Maria Luiza Mih se gândeşte serios să continue seria escapadelor sale sportive cu un salt cu paraşuta. Şi nu cu oricine, ci însoţită chiar de prezentatorul emisiunii “Happy Hour” de la ProTV, Cătălin Măruţa. Motivul este foarte clar şi îl explică chiar frumoasă cântăreaţă de muzică populară!

“Am văzut că, mai nou, Măruţa vrea să vadă cântăreţii de muzică populară sărind cu paraşuta şi pare foarte amuzat de acest detaliu, aşa că mi-ar plăcea şi mie să mă amuz, aş vrea să-i văd emoţiile în aer, deci l-aş provoca pe Măruţa la un salt cu paraşuta, să vedem care dintre noi doi ajunge mai repede la sol!”, spune, zâmbind, interpreta piesei "Lasă, nu-i bai, Vasali", care poartă şi titlul albumului sau lansat în 2011, atunci când a fost întrebată cu ce vedeta masculine de la noi i-ar plăcea să sară cu paraşuta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-18

TAGURI: cătălin măruţa, Maria Luiza Mih, muzica populară, paraşutaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Bob Dylan nu participă la ceremonia de acordare a Premiului Nobel Cântărețul și poetul american Bob Dylan, care a primit Premiul Nobel pentru Literatură în... 16 Noi 2016 | (0)
SPECIAL. Legendele, poezia și muzica gotică: Gomes Leal sub semnul misterului (partea I) În literatură, „misterul” (gr. „mysterion”: „învățătură secretă”;... 17 Noi 2016 | (0)