2016-12-10 01:19

MONDEN


Vezi cine s-a îndrăgostit de Adelina Pestriţu

 |  14:04
Vezi cine s-a îndrăgostit de Adelina Pestriţu

De curând Adelina Pestriţu şi-a postat pe contul personal de Facebook o poză cu un cadou special primit de la o persoană cu suflet frumos, aşa cum ea o caracterizează. Este vorba despre o floare în ghiveci, "steaua Crăciunului".

Această plantă este specială datorită culorii roşi a frunzelor sale. Acestea se usucă şi cad, dar planta rămâne verde şi frumoasă tot restul anului. Pentru a te mai bucura din nou de farmecul acelor frunze, este nevoie să acoperi planta cu o cutie înainte de sărbători şi să o laşi aşa o perioadă bună de timp. Adelina a fost extrem de încântată de cadoul primit, dar mai ales de persoana de la care l-a primit. "Ceva frumos...de la cineva cu un suflet frumos....hatz...", a scris ea la descrierea fotografiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-24

TAGURI: Adelina Pestritu, cadou, Steaua Craciunului, planta, suflet frumosComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Gorghiu: Iiluziile împachetate frumos nu țin de foame, iar cele împachetate în poleială miros urât Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, vineri seara, că ''iluziile împachetate frumos nu... 02 Dec 2016 | (2)
Moş Nicolae preferă să aducă daruri copiilor. Peste 300 de lei, valoarea cheltuită pe cadouri Cel mai recent studiu de piaţă realizat de MEDNET Marketing Research Center arată că 88,4%... 05 Dec 2016 | (0)