2016-10-22 01:17

MONDEN


Vezi cine s-a îndrăgostit de Adelina Pestriţu

 |  14:04
Vezi cine s-a îndrăgostit de Adelina Pestriţu

De curând Adelina Pestriţu şi-a postat pe contul personal de Facebook o poză cu un cadou special primit de la o persoană cu suflet frumos, aşa cum ea o caracterizează. Este vorba despre o floare în ghiveci, "steaua Crăciunului".

Această plantă este specială datorită culorii roşi a frunzelor sale. Acestea se usucă şi cad, dar planta rămâne verde şi frumoasă tot restul anului. Pentru a te mai bucura din nou de farmecul acelor frunze, este nevoie să acoperi planta cu o cutie înainte de sărbători şi să o laşi aşa o perioadă bună de timp. Adelina a fost extrem de încântată de cadoul primit, dar mai ales de persoana de la care l-a primit. "Ceva frumos...de la cineva cu un suflet frumos....hatz...", a scris ea la descrierea fotografiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-24

TAGURI: Adelina Pestritu, cadou, Steaua Craciunului, planta, suflet frumosComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Dosarul Microsoft. Dorin Cocoş: Regret din tot sufletul faptele comise Cei patru inculpați din dosarul Microsoft și-au recunoscut vinovăția, la ÎCCJ având loc... 03 Oct 2016 | (2)
Sebastian Ghiţă a adus la DNA două bufniţe pe care le-ar fi primit de la Laura Codruţa Kovesi Sebastian Ghiţă a venit marţi, la sediul DNA Ploieşti, pentru a fi audiat de procurori în... 11 Oct 2016 | (3)