2016-12-06 12:29

MONDEN


Viaţa prinţesei Diana spusă de fostul bodyguard, într-un film de cinema

 |  16:47
Viaţa prinţesei Diana spusă de fostul bodyguard, într-un film de cinema

Viaţa prinţesei Diana va fi povestită într-un film de cinema, bazat pe memoriile fostului ei bodyguard Ken Wharfe, intitulate "Diana: Closely Guarded Secret".

În prezent, producătorul Stephen Evans caută o actriţă de la Hollywood care să o întruchipeze pe prinţesa britanică decedată într-un tragic accident de maşină în august 1997. Nume ca Keira Knightley şi Scarlett Johansson au fost associate proiectului, relatează contactmusic.com. "Este vorba despre aproximativ 11 ani din viaţa ei, după ce l-a născut pe Harry, când acesta avea cam doi ani, şi povestea este spusă în parte din perspectiva bodyguardului ei", a declarat producătorul pentru Sunday Mirror. "Accentul este pus pe autenticitate şi pe a descoperi prin ce a trecut. Pentru cei care nu sunt extrem de pasionaţi de Diana, multe (dintre lucrurile prezentate în film n.r.) vor fi necunoscute publicului. Filmul nu spune că era incredibil de minunată sau că era o pacoste, publicul îşi poate forma propria părere", a mai spus acesta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-03

TAGURI: Printesa_Diana, film, cinema, bodyguard, memoriiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Start înscrieri la Festivalul de Film LET’S CEE! Competiția de scurtmetraje din cadrul Festivalului de Film LET’S CEE 2017 așteaptă înscrieri... 24 Noi 2016 | (0)